https://playdotjs.com/

Sinem Dedetaş personelle bayramlaştı

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Daha güzel bir Üsküdar’ı hep birlikte el ele kuracağız" dedi

Gündem Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 22:27:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
69 okunma
Google News

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, Ramazan Bayramı arefesinde belediye hizmet binamızın girişinde personel bayramlaşma programımıza katılarak belediye çalışanlarına hitap etti.

Programda konuşan Başkan Dedetaş, “Ramazanı bitirmek üzereyiz güzel bir bayrama gireceğiz inşallah hep birlikte. Öncelikle buradan çalışma arkadaşlarıma tabii ki seslenmek istiyorum, bayramın güzel geçmesi için hepinizin desteğine ihtiyacımız var çalışmalarına nasıl bir önceki dönem yaparsak şimdi de aynı şekilde sevgiyle yapmaya devam edeceğiz sizlerle birlikte. Öncelikle tüm sahada çalışan arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum, bayramda malum kalabalık oluyor o yüzden hizmetlerin aksamaması çok önemli ve kıymetli.” dedi.

Konuşmalarının devamında kadim Üsküdar’a hizmet etmekten onur duyduğunu belirten Başkan Dedetaş, ‘’Daha da güzel olan beş seneyi sağlıkla sıhhatle daha güzel bir Üsküdar’ı hep birlikte el ele kurarak sağlamak olacak.  Şimdiden sonra artık görevimiz çalışmak,   Allah nasip etti inşallah utandırmasın bundan sonrası için de.. Yeniden iyi bayramlar diliyorum, bayram sonrası tekrar görüşmek üzere.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Başkan belediye personelleriyle bayramlaşarak Üsküdarlı hemşehrileriye bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.