https://playdotjs.com/

AGROTEC’de Başerler farkı

Ankara’nın güçlü traktör firmalarından Başerler Tarım, AGROTEC Fuarı’nda 9 milyon liralık traktörü yeni sahibiyle buluşturdu.

Ekonomi Yayın: 20 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.09.2023 19:30:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 53 sn.
187 okunma
Google News

26. AGROTEC Uluslararası Tarım Fuarı 14-17 Eylül tarihlerinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki fuar alanında düzenlendi.

200 firma ve 500'ü aşkın markanın yer aldığı fuara tarım sektörünün Ankara’daki güçlü firmalarından Başerler Tarım da katıldı

Bölge çiftçisine Case IH yetkili noktası olarak, traktör satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda ayrıcalıklı hizmetler sunan Başerler Tarım fuarın da en çok ilgi gören firmalarından oldu.

Her adımda mükemmeli hedefleyen; hizmette çözüm ve müşteri odaklı kurum kültürüyle çiftçinin en büyük destekçisi olmayı şirket felsefesi haline getiren Başerler Tarım, fuarda da farkını ortaya koydu.

Başerler Tarım fuarda 9 milyon değerindeki 300 beygirlik traktörü yeni sahibiyle buluşturdu. Traktörü Beypazarı’nda yaşayan bir çiftçinin aldığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.