https://playdotjs.com/

Kürşat 'dan bir ilk...

Türk Halk Müziğinin güçlü yorumcusu Kürşat, Türk Tiyatrosu Müzikali ile büyük ilgi görüyor.

Sanat Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 18:49:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 57 sn.
134 okunma
Google News

Türk Halk Müziğinin güçlü yorumcusu Kürşat,  Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da katkılarıyla düzenlediği Türk Tiyatrosu Müzikali büyük ilgi görüyor.  

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu, şan ve halk oyunları eğitimi olan ünlü sanatçı, dünyanın birçok ülkesinde verdiği konserlerde kültürümüze ait otantik halk oyunlarının ve türkülerimizin tanıtılmasında büyük katkıda bulunuyor. 

Ayrıca Haliç Üniversitesi Müzik Tarihi Yüksek Lisansını tamamlayan sanatçı,  11 yıldan bu yana Kanal 7 Televizyonu'nda 'Gündüz Gece ' isimli gezi programını başarılı bir şekilde sürdürüyor. 

Beyefendi kişiliğiyle gönüllerde taht kuran başarılı sanatçı

"Günümüzde popüler dijital mecralarda yayınlanan komedi içerikli programların aşırı derecede küfür ve argo içerdiği Türk milli ve manevi değerlerine uymadığı görülmekte. Bu yeni Projemizin amacı küfür içermeden, milli ve manevi değerlere zarar vermeden yapılabileceğini göstermek istedik. " diyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.