https://playdotjs.com/

Maltepe’yi Türkiye’de örnek yapacağız.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun konuşmacı olduğu konferansa katıldı

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 22:48:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
81 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Piri Reis Üniversitesini ziyaret etti. Ziyarette Afet Arama Kurtarma Kulübü tarafından açılan sergiyi gezen Ekşi, başdanışmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun konuşmacı olduğu etkinliğe katıldı. 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Piri Reis Üniversitesi’nde açılan Afet Arama Kurtarma Kulübünün sergisini ziyaret etti. Ziyarette Ekşi, Afet Arama Kurtarma Kulübü Başkanı Fatih Dağlıoğlu’ndan sergi hakkında bilgiler aldı. Ziyaret sonrasında Ekşi, kendisinin başdanışmanı olan Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu’nun konuşmacı olduğu etkinliğe katıldı.

Etkinlikte konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Üniversitemizdeki gençler 6 Şubat depremi sonrası dinamizim ve çabalarını yükselttiler. Sizler Türkiye’de hemhal olmuş değerli bir büyümüzsünüz. Biz de sizin talebeniz olarak İBB’nin doğal afet ve koordinasyon başkanı olarak güzel şeyler yapmaya gayret ettik. Afet yönetimi kapsamında yapılanlar, yapılamayanlar, yapılamama nedenleri ve yapılması gerekenleri siz bize bir kez daha anlattınız. Biz de eksiğimizi yerel yönetimlerle tamamlamak için var gücümüzle sizden öğrendiğimiz tecrübe, güven ve kalite ile inşa etmiş olduğunuz bu sistem içinde şehirlerimizi dirençli şehirler olarak tasarlama noktasında bir gayretin içerisinde olacağız. Biz emeğinize, katkınıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Afet yönetimini topluma yaymaya çalıştıklarını ifade eden Başdanışmanı Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, “Maltepe’yi inşallah sizlerle beraber hazırlarız. Afet yönetiminde Maltepe’yi Türkiye’de örnek yapacağız.

Programda Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Piri Reis Üniversitesi Afet Arama Kurtarma Kulübü Başkanı Fatih Dağlıoğlu ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, program sonrasında seçimi kazanmaları halinde Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ile başdanışmanı olarak beraber çalışacaklarının müjdesini verdi.

 

Maltepeli farkı hissedecek

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’de bulunan Kiptaş Konutlarında oturan Dilmaç ailesini ziyaret etti. Ziyarette Ekşi, Maltepe’de kentsel dönüşüm konusunda atacağı adımları anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve Maltepe Kadın Kolları İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Maltepe’de bulunan Kiptaş Konutlarında oturan Mülkiye Dilmaç ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Ekşi, seçim çalışmaları ve vaatleri hakkında bilgiler vererek kentsel dönüşüm noktasında atacağı adımları anlattı.

Maltepe’de kentsel dönüşüm noktasında atılacak adımları aktaran Ekşi, “ Göreve geldikleri andan itibaren aralıksız çalışmaları başlatacağız. Her şeyden önce gündemimizde kentsel dönüşüm noktasında ivedilikle atacağımız adımlar var. Maltepe’yi daha güvenilir bir hale getirmek için gece gündüz çalışacağız. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Ben ve ekibim bu konuda gereken gayreti göstereceğiz. Geldikten sonra bunu bütün Maltepe halkı da görecek ve farkımızı hissedecek.  ” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.