https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi sergi açılışına katıldı

Cumhur İttifakı – AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Ressam ve Grafik Sanatçısı Kenan Arslan"ın ''Elekten Geçen Renkler"'adlı baskı resim sergisinin açılışına katıldı.

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 13:30:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
128 okunma
Google News

 

Ressam ve Grafik Sanatçısı Kenan Arslan"ın ''Elekten Geçen Renkler"'adlı baskı resim sergisi Sanatçılar ve Sanatseverler Vakfı’nda (SASAV) düzenlendi. SASAV  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baykan'ın açılışını yaptığı sergiye Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki,  Sanat kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Prof. Basri Erdem, SASAV Kurucu üyesi ve mütevellisi Prof. İsmail Avcı, Yön. Kurulu üyesi Doç. Vural Yıldırım, Mütevelli ve kurucu üye Ressam Sabahat Balta, Cumhur İttifakı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, mahalle muhtarları, çok sayıda ressam ve sanatsever katıldı.

Açılışın ardından sergiyi gezen ve eserleri inceleyen Kadem Ekşi, kültür ve sanat faaliyetlerine büyük önem verdiklerini vurguladı.   Maltepe’de kültür sanat alanında hayata geçirecekleri projeleri anlatan Kadem Başkan, ilçeyi cazibe merkezi yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Marmaray’da projelerini anlattı

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Marmaray’a bindi. Renkli sohbetlerin yaşandığı yolculuk sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kadem Başkan, Maltepe için hazırladığı projeleri anlattı. Seyahat eden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ekşi, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Yolculara çiçek ve çalışmalarını anlatan broşürleri dağıtan Ekşi, Süreyya Plajı İstasyonu’nda vatandaşlarla vedalaşarak Marmaray’dan indi.

Gençlerle basketbol oynadı

Cumhur İttifakı –AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe sahilinde gezintiye çıktı. Sahilde piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Kadem Başkan, Maltepe için projelerini anlattı. Kendisini “çevreci” olarak nitelendiren Kadem Ekşi, hayatı boyunca doğanın ve ekolojik dengenin korunması için mücadele ettiğini söyledi.

Sahilde basketbol oynayan çocukların yanına giden Ekşi, oyunlarına dahil oldu. Başarılı atışlarıyla dikkat çeken Kadem Başkan’ın gençlerle diyaloğu, renkli görüntüler oluşturdu. Kendisinin de gençlik yıllarında futbol oynadığını söyleyen Ekşi, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Asker eğlencesine katıldı

Cumhur İttifakı-AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, askere giden gencin sevincine ortak oldu. Maltepe’de bir düğün salonunda düzenlenen asker eğlencesine katılan Kadem Ekşi, davul zurna ile karşılandı.

Askere giden Ömer Salman’a tavsiyeler veren Kadem Başkan, gencin babası İsa Salman ile de sohbet etti.    Asker eğlencesine katılan konuklar, Kadem Ekşi’ye büyük ilgi gösterdi. Salonda kısa bir konuşma yapan Kadem Ekşi, daha mutlu ve huzurlu bir Maltepe için çalışacağının sözünü verdi.

Deprem ve kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu vurgulayan Kadem Başkan, ilçenin trafik ve otopark sorununu çözeceklerini kaydetti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.