https://playdotjs.com/

Yılmaz Gülümser genel başkan seçildi

Vatan Severler Partisi, Kurucu Genel Başkan Yılmaz Gülümser olağan kongrede oybirliğiyle yeniden genel başkan seçildi

Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 20:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
180 okunma
Google News

Vatan Severler Partisi, Kurucu Genel Başkan Yılmaz Gülümser önderliğinde 1. Olağan Kurultayını gerçekleştirdi.

Parti’nin Ankara’daki genel merkezinde yapılan kongrede Yılmaz Gülümser yeniden Vatan Severler Partisi genel başkanlığına seçildi.

Vatan Severler Partisi'nin 1. Olağan Kurultayı’nda Divan Başkanlığı görevini  Genel Başkan Yardımcısı Eyyüp Özbek üstlenirken Divan Başkan Yardımcılığı görevini  Genel Başkan Başkan Yardımcısı Bilal Şahin, Divan Yazmanlığı görevini ise  Keçiören İlçe Başkanı Cemil Danışan üstlendi.

Vatan Severler Partisi Basın Danışmanı Sibel Demirdiş’in haberine göre büyük coşkuyla gerçekleştirilen kongrede bir basın açıklaması yapan Vatanseverler Partisi Kurucu Genel Başkanı Yılmaz Gülümser şunları söyledi;

“Vatan Severler Partisi olarak Ankara da 1.Olağan  kurultayımızı yapmış olduğumuz için gururlanıyoruz. Türk Vatan topraklarımıza Yüce Türk Devletimize Aziz Türk Milletimize seçilmiş Genel Başkan olarak partili arkadaşlarımla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.

Vatan Severler Partimizin kuruluşundan önce şahsıma davamıza önce güvenen inanan dün birlikte yol yürüdüğümüz bugün yol yürüyor olduğumuz yarınlar da yol yürüyeceğimiz bütün değerli Dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Vatan Severler Partisi Yılmaz Gülümser'den başlayarak il başkanlarımız ilçe başkanlarımız belde başkanlarımız, köy temsilcilerimiz, mahalle başkanlarımız yurt dışı temsilcilerimiz üyelerimiz ve seçmenlerimiz olmak üzere Dünya’ya ve Türkiye’ye kendisini kabul ettirmiş Yüce Türk Devletimizin takdirini kazanmış Aziz Türk Milletimizin teveccühünü almış bir büyük Dava partisi olarak gelecek vaat etmektedir.

Yer yüzünde Aziz Türk Milletimiz her nerde yaşıyorsa orada iyi gününde de kötü gününde de her zaman yanlarında olmaya devam ediyor olacağız.

Bizlere can veren Rabbime şükürler olsun. Bizlere bu Vatanı armağan  eden Büyük Önderimiz Atatürk’ü minnetlerimizi sunuyoruz.

Bizler'de Şanlı Atalarımızın izinden ilerleyeceğiz."

Önce Türkiye Cumhuriyetimiz.

Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.”  Tüm herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.