https://playdotjs.com/

Aydos'ta patika koşusu

Doğa Tutkunları ve Sporcular, Kartal Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Aydos Patika Koşusu’nda Yarıştı

Spor Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 08:30:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
47 okunma
Google News

 

Geleneksel hale gelen Aydos Patika Koşusu yüzlerce sporcu ve doğa tutkununu Aydos’ta buluşturdu. Kartal Belediyesi ve Team Kronos işbirliğiyle 13’üncüsü düzenlenen Aydos Patika Koşusu’nda toplam 350 sporcu ve doğasever zorlu arazi koşullarına rağmen birincilik için kıyasıya mücadele etti. Aydos Orman Parkı’nda gerçekleşen yarışta sporcular 10 kilometre ve 16 kilometre olmak üzere iki ayrı parkurda mücadele etti.

Dereceye girenlere madalyaları takdim edildi

Startını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars’ın verdiği 13. Aydos Patika Koşusu bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. 350 sporcu yağmura rağmen, yarışı en önde tamamlamak için ter döktü. Aydos Ormanı’nın yemyeşil patikalarını aşarak dereceye giren sporcular madalyalarını, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin elinden aldı. Geleneksel hale gelen Aydos Patika Koşusu’nda 10 kilometrelik parkurun birincisi erkeklerde Yasin Aydoğdu olurken, kadınlarda ise Songül Albayrak oldu. 16 kilometrelik parkurun erkekler kategorisindeki birincisi Mahdi Alizadeh olurken, kadınlarda ise Okyanus Özcan oldu.

Aydos Patika Koşusu’na Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Dr. Dilek Kars, Adem Uçar, Mustafa Ağdaş’ın yanı sıra Kartal Belediye Meclis üyeleri Olcay Özgön, Fatma Gül Altınöz, Gürkan Emre Demirhan, Hamza Keleş, birim müdürleri ve çok sayıda sporcu ile aileleri de katıldı.

350 sporcu ter döktü

Yağışlı hava ve çamurlu zemine rağmen oldukça yüksek katılımın olduğu etkinliğe toplam 350 sporcu katıldı.  Sabah saat 11.00’de başlayıp öğleden sonra saat 14.00’e kadar devam eden 13. Aydos Patika Koşusu sonuçlarına https://www.teamkronos.com/ultimate-aydos sitesinden ulaşabilirsiniz

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.