https://playdotjs.com/

Ali Rıza Yıldız’dan Azerbaycan ziyareti

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Kurucu Başkanı Ali Rıza Yıldız Azerbaycan’ın önemli kuruluşlarından olan İSBAM’ın davetlisi olarak Azerbaycan’a gitti.

Gündem Yayın: 04 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 04.08.2023 12:40:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
198 okunma
Google News

Ali Rıza Yıldız İSBAM Genel Başkanı Samir Adıgüzel ile Azerbaycan’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Yıldız, İSBAM’ın davetlisi olarak geldiği Azerbaycan’da Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Başkanını da ziyaret etti.

Ali Rıza yıldız bu ziyaretlerin ardından Karabağ, Bakü, Şuşa, Gence, Yevlah, Nahçıvan illerinde temaslarda bulundu.

Azerbaycan’ın 3 önemli televizyon kanalına konuk olan Ali Rıza Yıldız, canlı yayında röportaj verdi ve gündemle ilgili soruları yanıtladı.

Ziyaret sırasında Azerbaycan ve Türk medyasının kardeşliği, dostluğu, gönül birliği konularında çok verimli görüşmeler gerçekleştirildi. Eylül ayında Azerbaycan'a bir ziyaret daha  gerçekleştirilmesi, ayrıca Azerbaycanlı ekiplerin de Türkiye'ye  İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonunun misafiri olarak gelmesi karara bağlandı.

YILDIZ’DAN TEMSİLCİLİK MÜJDESİ

Yıldız, Türk ve Azerbaycan medyalarının bundan sonra birlikte hareket etmesi ve işbirliği içinde olması konusunda karar alındığını vurgularken, Türkiye’de ve Azerbaycan’da karşılıklı birer temsilciliğin açılmasının kararlaştırıldığının da müjdesini verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.