https://playdotjs.com/

Ali Rıza Yıldız’a Azerbaycan’da büyük ilgi

İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Azerbaycan ziyareti sırasında çok faydalı temaslarda bulunduğunu söyledi

Gündem Yayın: 15 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 15.08.2023 23:20:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
159 okunma
Google News

İstanbul Gazeteciler ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, İSBAM’ın davetlisi olarak gittiği Azerbaycan’da ziyaretlerini tamamladı.

Ali Rıza Yıldız Azerbaycan’da başta Bakü, Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı, Ana Muhalefet Partisi Başkanı olmak üzere Karabağ, Bakü, Şuşa, Gence, Yevlah, Nahçıvan illerini ziyaret etti.

Ali Rıza Yıldız İSBAM’ın davetlisi olarak gittiği Azerbaycan’da  ziyaretlerini tamamladı.  Yurda dönüş yapan Ali Rıza Yıldız Azerbaycan ve Türk medyasının kardeşliği, dostluğu, gönül birliği sayesinde çok verimli görüşmeler gerçekleştirildi dedi.

Yıldız, yakın zamanda  Azerbaycan’a bir ziyaret daha  gerçekleştirilmesi, ayrıca Azerbaycanlı ekiplerin de Türkiye’ye  İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonunun misafiri olarak gelmesi ile iki kardeş ülke ilişkilerinin daha da kuvvetleneceğinin altını çizdi.

 

Ali Rıza Yıldız İSBAM davetlisi olarak gerçekleştirdiği ziyaret lırasında, Azerbaycan’ın çeşitli kentlerinde temaslarda bulundu. Başkan Yıldız’ın ziyaret ettiği şehirler arasında Bakü’nün Karabağ, Şuşa, Gence, Yevlah ve Nahçıvan illeri yer aldı. Ali RızaYıldız, Azerbaycan Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Ana Muhalefet Partisi Başkanı gibi önemli isimleri de ziyaret etti.

Ali Rıza Yıldız, il valilikleri ve büyükşehir belediye başkanları ile görüşmeler gerçekleştirerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ayrıca, Karabağ gazisi vatandaşlar ve askeri personelle de bir araya gelerek onların hikayelerini ve deneyimlerini dinledi.

Bu kapsamda, Azerbaycan’daki hassas dönemlerde yaşanan Marmaris yangınına katılan Azerbaycanlı Yangın ve Arama Kurtarma Ekibini de ziyaret etmekten geri kalmayan Ali Rıza Yıldız, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.