https://playdotjs.com/

Maltepe Belediyesi askerleri unutmadı

Askere gidecek olan Maltepeli gençlere, belediyeye başvurması halinde içinde çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu çantalar verilecek.

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 08:07:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 50 sn.
205 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, askere gidecek gençleri unutmadı. Maltepeli onlarca askere, belediyeye başvurması halinde içinde çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu çantalar verilecek.

Maltepe Belediyesi, yardıma muhtaç ailelerinin askere gidecek gençler için ihtiyaç çantası hizmetini başlattı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce başlatılan ve ilk etapta 750 aileye verilecek çanta kapsamında bulunan temel ihtiyaç malzemeleri, terlik, içlik, tıraş köpüğü ve bıçağı, çorap, kirli sepeti ve havlu gibi malzemelerin dağıtılmasına başlandı. İhtiyaç çantalarını alan askerler, bu hizmetlerinden ötürü Maltepe Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Ali Kılıç’a teşekkürlerini iletti.

Aileler veya askere giden gençler 0216 458 99 77 veya 0216 458 99 77, dâhili:3577’den ilgili birime ulaşıp talepte bulunabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.