https://playdotjs.com/

Maltepe’den Çanakkale’ye destek

Maltepe Belediyesi afet müdahale ekibi Çanakkale’deki yangına müdahale etti

Gündem Yayın: 23 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2023 14:02:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
140 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, Çanakkale’de dün öğle saatlerinde çıkan orman yangını sonrası bölgeye giderek söndürme ve ilk yardım çalışmalarına katıldı. 1 ambulans, 1 arama kurtarma aracı, 1 su tankeri ve servis aracıyla bölgeye giden 11 kişilik ekip, ormandaki canlıları da kurtarıp ilk müdahalelerini gerçekleştirdi.

Maltepe Belediyesi, Çanakkale’de, dün 12.30 sıralarında Kayadere köyüne yakın ormanlık alanda çıkan yangına müdahale için bölgeye gitti. Afet İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’ne gelen ekipler buradan hareket ederek bölgeye ulaştı. 11 kişilik ekibe 1 ambulans, 1 arama kurtarma aracı, 1 su tankeri ve servis de eşlik etti.

CANLILARA İLK YARDIM

Rüzgârın da etkisiyle yükselen alevlere müdahale eden ekiplere destek veren ve yangın söndürme çalışmalarına katılan ekipler, karadan ve havadan müdahale eden ekiplerle koordineli olarak çalıştı. Bölgede yangından etkilenen vatandaşlara ilk yardım müdahalesinde bulunan ekipler, ormandaki canlıların da yardımına koşarak tedavilerini gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.