https://playdotjs.com/

Maltepe'de depremzede öğrencilere destek

Maltepe Belediyesi, ilçede geçici ikamet eden depremzede öğrencilere eğitim desteği verecek

Eğitim Yayın: 22 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.02.2023 12:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
280 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, Maltepe’ye gelen depremzede öğrencilere eğitim desteği verecek.

Maltepe Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü,  Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na  (YKS) ve Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) hazırlanan depremzede öğrencilere ücretsiz eğitim desteği verecek. LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamaması için ücretsiz kayıt başvuruları başladı. Öğrenciler YKS dersleri için Altayçeşme Mahallesi, Kışlalı Caddesi’nde bulunan Yaşar Kemal Kültür Merkezi’ne, LGS için İdealtepe Mahallesi, Mızrak Sokak, No: 4, Kat: 1’de bulunan Cumhuriyet Eğitim Merkezi’ne başvuru yapabilir. Detaylı bilgi 0216 549 10 13 ve 0216 208 96 98 numaralı telefondan alınabilir.

ÖĞRENCİLER İÇİN SINAV KİTAPLARI KAMPANYASI BAŞLADI

Ayrıca sınavlara hazırlanan öğrenciler için kaynak kitap havuzu oluşturulmaya başlandı. Kütüphane Müdürlüğü’nce başlatılan çalışmada Maltepeli vatandaşlar,  müfredata uygun sınav hazırlık kitaplarını Cumhuriyet Eğitim Merkezi’ne ulaştırabilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.