https://playdotjs.com/

AK Parti Maltepe’den Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Maltepe ilçe başkanı Erdoğan Akkaya, “.Doğru adam doğru zaman diyerek yollara revan olduk" dedi.

Siyaset Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 13:02:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
254 okunma
Google News

AK Parti Maltepe ilçe başkanlığı Maltepe'de yüzlerce vatandaş ile birlikte yürüyüş gerçekleştirdi. 
AK Parti Maltepe ilçe başkanı Erdoğan Akkaya,AK Parti Maltepe Kadın kolları ilçe başkanı Sevim Çelik Koçyiğit,Ak Parti Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak,AK Parti Maltepe Belediye meclis üyeleri, Geçmiş dönem ilçe başkanları  vatandaşlarla birlikte yürüdü. 
AK Parti'nin 2023 ve 2053 hedeflerine vurgu yapmak amacıyla saat 20.23'te başlayan yürüyüş, saatler 20.53'ü gösterdiğinde son buldu. Yüzlerce vatandaş ve partililer ile beraber yürüyüşe ortak oldu. Yüzlerce kişi, bayraklar sallayıp marşlar ve türküler söyleyerek coşkuya ortak oldu.
“Türkiye, Türkiye 
Yüzyılı için hazır”
AK Parti Maltepe ilçe başkanı Erdoğan Akkaya, “Çok anlamlı bir yürüyüştü gerçekten. 2023'ten 2053'e olan hedeflerimizi, vizyonumuzu hatırlatan bir yürüyüş yaptık. Doğru adam doğru zaman diyerek yollara revan olduk. Teşkilatımız ile hep birlikte gümbür gümbür coşkuyla meydanlarda Recep Tayyip Erdoğan diye haykırdık. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çok önemli bir seçime giriyoruz. Bugün , gördüm ki Maltepe Türkiye Yüzyılı için hazır, İstanbul Türkiye Yüzyılı için hazır, tabii ki Türkiye, Türkiye Yüzyılı için hazır. Biz inşallah bu güzel vizyonla Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 14 Mayıs'ta bu seçimi yine alacağız Allah'ın izniyle. Fakat biz bu seçimi öyle bir alacağız ki hiç kaybedeni olmayacak. Tüm Türkiye birlik ve beraberlik içinde yürüyüşüne devam edecek” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.