https://playdotjs.com/

Hayat Batur Baysaling kitaplarını imzaladı

Kartal Belediyesi, İstanbul’un Kültür ve Edebiyat Dünyası’nda uzun yıllar konuşulacak bir kitap fuarı etkinliğinde kapılarını kitapseverlere açtı.

Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 10:19:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
378 okunma
Google News

Ağırlıklı olarak çocuk kitapları yazan eğitimci Hayat Batur Baysaling, Kartal Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu ve kitaplarını imzaladı.

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarında imza gününde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, belediyenin kültürel ve sanatsal etkinliklere verdiği desteğin tüm yazarlarca memnuniyetle karşılandığını belirten Hayat Batur Baysaling, şunları söyledi;

Emekli felsefe öğretmeniyim. 2018 den beri yazıyorum. Birikim Gazetesi’nde de köşe yazıları yazıyorum. Maltepe ADD başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alıyorum. Esim rahmetli avukat, yazar, spor adamı Özer Baysaling’in yönlendirmesiyle yazarlığa başladım.

İlk kitabım isimler sözlüğü idi .5.kitabimim yeni cikti.cocuk kitapları yazıyorum.Meslegim gereği kitaplarımda; çocukları bilgilendiriyor,eğitiyor ve eğlendirmeyi amaçlıyorum.

Öğretmenlik mesleğimin gereği olarak değerli okurlarımı bilgilendirmek, eğlendirmek ve eğitimlerine katkıda bulunmak istiyorum. Bir kitabımda İstanbul’un simgelerinden martıları tanıtarak onlar hakkında bilgi vermiştim. Yine İstanbul’un turistik köşelerini kuş bakışı gezdirip, tarihi ve doğal güzelliklerini gözler önüne sermekten mutluluk duyuyorum. Fuarda stanndımızı ziyaret edentüm okurlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

#
Yorumlar (2)
sosyal bilimci İnci Altınok
08.06.2023 13:16
Harikasın örnek Anne Arkadaş dost seni seviyoruz Hayat Baysaling bu vesile ile Özer beyi de rahmet ile anıyorum sevgilerimle. Bu arada kitaplar çocuk zihninde yarattığı esinti ile çok geliştirici olumlu ruh hali ve sevencenlik duygusu yaratmakta tavsiye
Hayat Batur baysaling
08.06.2023 12:59
Çok teşekkür ediyorum.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.