https://playdotjs.com/

Maltepe yeşile doyacak

İdealtepe Mahallesi’nde bulunan Tan Sokak Parkı yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine açıldı.

Gündem Yayın: 29 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.07.2023 09:49:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
253 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi, vatandaşlar için Maltepe’ye yeni park alanları kazandırırken mevcut parkları yenilemeye devam ediyor. Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce İdealtepe Mahallesi’nde bulunan Tan Sokak Parkı yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine açıldı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç parkı ziyaret ederek tamamlanan çalışmaları inceledi. Ekiplerin yaptığı çalışmayla 794 metrekarelik parkta 580 metrekare yeşil alana, 150 metrekare daha yeşil alan kazandırıldı. Parka ağaçlandırma-peyzaj çalışmalarıyla uzun yıllar yeşil kalan ve yaprak dökmeyen leylandi ağaçlarıyla, top şimşir, carex ve papatya bitkileri ekildi. Parkta vatandaşların spor yapabilmeleri için 100 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu parkuru yapıldı. Çocukların oyun oynamalarını sağlamak için oyun parkının bakım ve onarımı tamamlandı.

MALTEPE BELEDİYESİ 100. YIL PARKI AÇILIYOR

Maltepe Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 100.Yıl Parkı’nı Maltepeli vatandaşların hizmetine açıyor.

İdealtepe Bağdat Caddesi No:263’te bulunan park,  3 Ağustos Perşembe günü saat 18.30’da düzenlenecek törenle açılacak. 3 bin 850 metrekare alana sahip parkta 2 bin 95 metrekare yeşil alan oluşturuldu. Parkta vatandaşların kullanımı için yürüyüş parkuru, sert zemin, çocuk oyun alanı, fitness alanı, 18 ×36 metre ölçülerinde, 648 metrekare alana sahip tenis kortu oluşturuldu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.