https://playdotjs.com/

Balıkesir’de Küçükkaptan farkı

Ümraniye Belediyesi’nde önce özel kalem müdürü ardından BaşkanYardımcısı olarak görev yapan Dr. Mustafa Küçükkaptan, şimdi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak kültür ve turizm kenti Balıkesir’in gelişimi için çaba sarfediyor.

Siyaset Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 10:10:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
129 okunma
Google News

İstanbul Ümraniye’de başladığı belediyecilik kariyerini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak sürdüren Dr. Mustafa Küçükkaptan, kentteki çalışmalarıyla takdir topluyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın “Onunla birlikte çalışmak, bana güven veriyor. Hem şehirciliği hem yöneticiliği çok iyi bilen, kol kola çalıştığımız iyi bir dost” sözleriyle tanımladığı Mustafa Küçükkaptan, Balıkesir ilçelerinin takdirini kazanmasının yanı sıra çevre illerde de yakından takip ediliyor.

 

PPOJELERİYLE DE DİKKAT ÇEKİYOR

Ümraniyeli olan Dr. Mustafa Küçükkaptan her daim güler yüzü ve kentte yaptığı başarılı çalışmalarla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın başarılarına da katkıda bulunuyor. Sunduğu projelerle dikkat çeken Küçükkaptan Ümraniyelilerin de gururu oldu. Ümraniyeli hemşerileri de Dr. Mustafa Küçükkaptan’ın çalışmalarını yakından takip ediyor

Dr. Mustafa Küçükkaptan’la İstanbul yerel basınını davet ettiği ve Başkan Yücel Yılmaz’la birlikte yapılan çalışmaları İstanbul gazetecilerine anlattığı programda tanışmıştık. Başarılı çalışmaları kadar mütevazı tavırlarıyla da dikkat çeken Küçükkaptan, şeffaf belediyecilik anlayışıyla AK Parti belediyeciliğinde örnek işlere imza atan bir isim olarak da dikkat çekiyor.

 

VAAD ETTİĞİ PROJELERİ BİR BİR TAMAMLIYOR 

Geçmiş dönemlere göre iyi organize olan, kamu kaynaklarını doğru kullanan, işçisini siyasi görüşlerine göre değil, niteliğine göre seçen ve halkın malına israfı önceleyen bir büyükşehir belediyesi olmasında büyük katkıları olan Mustafa Küçükkaptan’ın çalışmaları Balıkesir'liler kadar çevre illerden de ilgiyle izleniyor. Vaad ettiği projeleri bir bir tamamlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Yücel Yılmaz’la birlikte, ortaya koyduğu performansın yanı sıra, belediyede oluşturduğu sürdürülebilir sistemle de belediyeciliğe örnek oluyor.

 

BAŞKAN YÜCEL YILMAZ'IN SAĞ KOLU

Yücel Yılmaz, İstanbul'da başarıdan başarıya koşmuş bir isimle Balıkesir'de de beraber çalışmasından gurur duyduğunu belirterek “Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterim olarak görev yapan Dr. Mustafa Küçükkaptan hem şehirciliği bilen, bu alanda yüksek öğrenim görmüş bir kişi, hem yöneticiliği bir makam değil, saha elemanı kadar dirayetle yapan duruşu ile de önemli bir kişilik.  Beraber, kol kola çalıştığımız iyi bir dost. Genel Sekreterim Küçükkaptan ile birlikte çalışmam, bana güven veriyor” dedi.

İstanbul Ümraniye'de belediyecilik tecrübesini geliştiren, ömrünün okul çağları dahil,  önemli bir kısmını  ilçede geçirmiş yani metropol kentte yetişmiş bir yönetici olan Küçükkaptan, Genel Sekreterlik görevini de layıkı ile yaparak geldiği ilçe Ümraniye'nin de yüzünü  ak çıkarıyor.

 

ÜMRANİYE'LİLERİN DE GÖZDESİ

 

Küçükkaptan'ı Ümraniyeliler, belediyede önce özel kalem müdürü sonrasında ise Belediye Başkan yardımcısı olarak yirmi yıldır  tecrübesi  ve verdiği üstün hizmetleri ile  hatırlıyor.

Balıkesir'in özellikle tarihi dokusuna önem veren, kentin geçmişinin izlerini su yüzüne çıkaran çalışmaları ile ülke çapında dikkat çeken çalışmalara imza atan Genel  Sekreter Mustafa  Küçükkaptan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bölgesinde yoğun olarak yapılan tarımsal faaliyete ve çiftçiliğe destek vermesi ile de kalkınmaya verdiği katkıları ile medyada çok konuşulan biri olarak görülüyor. Küçükkaptan,  vatandaşın da memnuniyet duyduğu bir çok işleri de aksatmadan sürdürüyor.

Kentin yirmi  ilçesine ayrı ayrı ciddi hizmetler veren, ulaşım, tarım ve istihdam yaratan projeler başta her konuda ,son dört  yılda ciddi çalışmalar yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Dr. Mustafa Küçükkaptan'ın, Başkan Yücel Yılmaz ile birlikte sergilediği performans, İstanbul ve özellikle Ümraniye' de dikkatle ve takdir toplayarak takip ediliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.