https://playdotjs.com/

Sibel Demirdiş’ten lösemili çocuklara destek

ABP Pendik Belediye Başkan Adayı Sibel Demirdiş, “Lösemili Çocuklar Yalnız Değilsiniz” sloganıyla bu hastalıkla mücadele eden çocuklara destek sözü verdi

Siyaset Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 01:42:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
162 okunma
Google News

Vatan Severler Partisi Basın Sözcüsü Sibel Demirdiş, Türkiye İttifakı’ndan Anadolu Birliği Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında projelerini de açıklayan Sibel Demirdiş, projelerde Lösemili Çocuklar için ayrı bir paragraf açtı.

Lösemili çocukların yaşadığı sorunlardan yola çıkan Sibel Demirdiş, “Yalnız Değilsiniz” sloganıyla löseli çocuklar ve ailelerine destek sözü verdi.

Aynı zamanda Pendik Belediye Başkanlığı için ilk kadın aday olan Sibel Demirdiş projelerini şöyle özetledi.

“Halkıma, yaşadığım bölgeye hizmet vermek istiyorum. Pendik TV Medya Kanalı internet üzerinde yayın yapıyor.

Pendik TV uydu kanalı olsun ve  Pendik tanıtımı yapıldıktan sonra reklam haber ve reklam olarak yapılan yayınlardan sağlanacak yayın gelirinin lösemili çocuklarımıza bağış olarak aktarılmasya lösemili çocuklarımıza bir nebze de olsa katkı sunulacaktır.

“Yalnız Değilsiniz lösemi çocuklarımız. Sizler için hep birlikte el ele vermeliyiz” diyoruz. Çünkü çocuklarımızın en temel taşı ihtiyacı sevgi ve umuttur. Pendik Halkımızın sorunlarını çözmeye kadın eli değecek. Değerli Pendik Halkımızla birlikte yürümekten gurur duyuyorum.

Pendik de yaşadığım için gururluyum. Pendik halkımızdan umutluyum. Vatandaşlarımıza hizmet etmeye adayım Desteğinizi bekliyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.