https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi’den spora destek sözü

Cumhur İttifakı Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, amatör spor kulüplerine destek sözü verdi.

Siyaset Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 13:32:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
144 okunma
Google News

 

Gülsuyu Spor-Bağlarbaşı Spor karşılaşmasını izledi. Gülsuyu Spor’un 2-1 kazandığı karşılaşma sonrasında futbolcularla bir araya gelen Kadem Ekşi, sevinçlerine ortak oldu.

Gülsuyu Spor Kulübü Başkanı Behram Kaçar ile görüşen Kadem Başkan, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisinin de bir dönem futbol oynadığını anlatan Kadem Ekşi, yeni dönemde amatör spor kulüplerine destek olacaklarını söyledi.

Amatör spor kulüplerinin sahalarındaki zemin ve aydınlatma problemlerini çözeceklerini söyleyen Kadem Başkan, Botanik Park projesinde kulüpler için de antrenman sahasının yer alacağını vurguladı.

  Kadem Başkan’dan muhtar adayı Kadriye Bozkurt’a ziyaret

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Esenkent Mahallesi Muhtar Adayı Kadriye Bozkurt’u ziyaret etti.

  Muhtar adayları ile Maltepe’nin sorunları hakkında istişare eden Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimleri için başarılar diledi. Kadem Ekşi ve Kadriye Bozkurt, ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi

  Kadem Başkan, Fındıklı Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Emin Gülhan’ın seçim ofisinin açılışına katıldı

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Fındıklı Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Emin Gülhan’ın seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Açılışa AK Parti İBB ve Maltepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Can Erdündar, AK Parti Mahalle Başkanı Dursun Ünlü, Fındıklı Mahalle Muhtarı Yaşar Kaygusuz da katıldı.

  Muhtar adayı Gülhan ile sohbet eden Kadem Başkan, seçim çalışmalarında başarılar diledi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.