https://playdotjs.com/

Bağcılar ile Jeti Oğuz “Kardeş Şehir” oldu

Kırgızistan’ın Jeti Oğuz (Ögüz) şehrinden gelen ve içerisinde Jeti Ögüz Belediye Başkanı Ermen Bahavadınov’un da bulunduğu bir heyet Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gündem Yayın: 19 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.02.2024 13:21:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
111 okunma
Google News

Kırgızistan’ın Jeti Oğuz (Ögüz) şehrinden gelen ve içerisinde Jeti Ögüz Belediye Başkanı Ermen Bahavadınov’un da bulunduğu bir heyet Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye binasında incelemelerde bulunan misafirler, daha sonra Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile

“Kardeş şehir” protokolü imzaladı.

Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Bağcılar Belediyesi, Kırgızistan’ın Jeti Oğuz (Ögüz) şehrinin belediye başkanı Ermen Bahavadınov ile beraberindeki heyeti ağırladı. Yetkililer tarafından karşılanan misafirler, çalışmaları yerinde görmek adına belediye binasında incelemelerde bulundular. Daha sonra Bağcılar Belediyesi ile Jeti Oğuz (Ögüz) Belediyesi “kardeş şehir” protokolü imzalandı. Törene Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile Jeti Ögüz Belediye Başkanı Ermen Bahavadınov’un da bulunduğu Kırgız heyeti katıldı.

Yurt dışında 25 kardeş belediyemiz bulunuyor

Kardeş şehir protokolü eğitim, kültür, sanat, spor ve yerel yönetim gibi pek çok konudaki iş birliğini içeriyor. Bağcılar Belediyesi olarak yurt dışında 25 belediyeyle kardeş şehir olduklarını söyleyen Özdemir, “İki devlet ve iki millet olarak var olan kardeşliğimizi iki şehir belediye başkanı olarak resmileştirme fırsatına bugün sahip olduk. Bu vesileyle inşallah hem Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar’daki vatandaşlarımız adına hem de Jet Ögüz belediye başkanımız ve oradaki vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.