https://playdotjs.com/

Sevgi için yürüdüler

Maltepeli kadınlardan Gazzeli kadınlara selam. Kadem Başkan, Maltepe'de Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı

Siyaset Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 15:39:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepeli kadınların sevgi yürüyüşüne katıldı.

  AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sevgi yürüyüşü düzenlendi. Maltepe Meydanı’nda gerçekleştirilen yürüyüşe Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik ve çok sayıda kadın katıldı. Yürüyüşe katılan kadınlar "Gazze'nin direnen kadınlarına Maltepe'nin kadınlarından selam olsun" pankartı taşıdı.

  Maltepe meydanında açıklama yapan Kadem Ekşi, "İnsanlık tarihinde en büyük vahşetin yaşandığı bir döneme tanıklık ediyoruz. Yeryüzünün en masum insanlarına bomba yağdıran İsrail'i biz de Maltepe'de lanetliyoruz. Maltepeli kadınlar Dünya Kadınlar Gününde zulmü lanetliyor"  ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.