https://playdotjs.com/

ADD Maltepe’den Elbistan’a yardım

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şubesi, asrın felaketinden etkilenen vatandaşlara destek kampanyasına üyelerinin destekleriyle katıldı.

Gündem Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 14:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
330 okunma
Google News

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Maltepe Şubesi Başkanı Güner Karabat ve yöneticileri üyelerin destekleriyle toplanan Giyim ve Erzak kolilerini ulaştırmak için Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gitti.  Atatürkçü Düşünce Derneği Elbistan şube Başkanı Onur Gürbüz 'e geçmiş olsun dileklerini ileten ekip, ADD Maltepe üyelerinin gönderdiği giyim ve Erzak kolilerini teslim etti.

Elbistan da depremzede çadırlarını ziyaret eden ADD üyeleri, depremzede kadınlardan yaşanan sorunları dinledi

ADD Maltepe Şube Başkanı Güner Karabat ziyaretle ilgili şunları söyledi; “Kadın ve çocuklarımıza birazda olsa dokunabildik. Daha sonraki yolumuz Nurdağı ve İskenderun oldu, İskenderun’da bizi Genel Başkan Yardımcımız Özgür Çınar ve İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Sayguner karşıladı. Onlarla birlikte depremzedeleri ziyaret ettik.  Üyelerimizin gönderdiği Giyim ve Erzak kolilerini teslim ederek ve yaralarını sarmaya çalıştık. Bu ulvi görevimizi yerine getirirken Derneğimize Desteğini esirgemeyen Maltepe Belediyesine ve Başkanımız Ali Kılıç a teşekkür ederiz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.