https://playdotjs.com/

Gökhan Yüksel, “Artık Birlik ve Hizmet Zamanı”

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Kartal’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan ve oyların yüzde 54.77’sini alarak Kartal Belediye Başkanı seçilen Gökhan Yüksel ikinci döneme başladı

Siyaset Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 14:01:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
109 okunma
Google News

Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, eşi Sibel Yüksel ile oğlunun yanı sıra; CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetimi, Başkan Yüksel’in annesi ile babasının da aralarında olduğu kalabalık bir aile grubu, partililer ve Kartallılar katıldı. Düzenlenen mazbata töreninde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olarak seçilen Kartal Belediye Meclisi üyeleri de mazbatalarını aldı.

“Artık Birlik ve Hizmet Zamanı”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ile sarılarak seçim zaferini kutlayan Başkan Yüksel, mazbatasını Kartal İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gülfer Abdülhakimoğulları’nın elinden aldı. Salonu tıklım tıklım dolduran Kartallılara seslenen Başkan Yüksel sevincini şu sözlerle paylaştı:

“Bütün ilçe seçim kuruluna, sabırları için, nezaketleri için, örnek olacak tavırları için ve Kartal’daki sükûnet için tecrübelerine ve emeklerine dayanarak teşekkür ediyorum. Sizin nezdinizde tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bu mazbata aslında hepimizin arkadaşlar. İyi varsınız ve o güzel yüreklerinizle hep birlikte aldığımız bir mazbata. Bütün Kartal için hizmetlerimiz devam edecek. Artık hizmet zamanı. Artık birlik zamanı ve kucaklaşma zamanı. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. Hep birlikte tam yol ileri.”

Başkan Gökhan Yüksel’in konuşmasının ardından Kartal İlçe Seçim Kurulu üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim etti. Törende Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aday gösterilerek Kartal Belediye Meclisi!ne girmeye hak kazanan 21 isme mazbataları verildi. İsimleri tek tek anons edilerek sahneye davet edilen isimler salonda büyük coşkuya neden oldu. Mazbataların verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Kartal Belediye Meclis Üyeleri de Mazbatalarını Aldı

Törende mazbataları alan Cumhuriyet Halk Partili yeni meclis üyeleri şöyle: Ekrem Eray Arda, Mustafa Samast, Ekrem Aksan, Hamza Keleş, Önder Turmuş, Umut Can Kıskanç, Sinan Kılıç, Ali Aluç, Hayri Doğruyol, Merve Emsiz, Özlem Bulut, Yasin Ünder, Olcay Özgön, Düzgün Çapar, Gürkan Emre Demirhan, Fatma Gül Altınöz, Cemalettin Yüksel, Aybar Kara, Cemal Küpeli, Faruk Türkmen, Özkan Özdemir, Gülcan Tarakçı, Sadettin Topal, Umut Daştan, Ali Yılmaz

 

“Hep Birlikte Kartal’ı Güzelleştirme Vakti”

Başkan Gökhan Yüksel Personelle Buluştu

Mazbata töreninin ardından Kartal Belediye Başkanlığı binası önüne gelen Başkan Yüksel, burada belediye personelinin coşkulu kutlamasına katıldı. Belediye binasında toplanan halka ve belediye personeline seslenen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, mazbatayı alıp işe başladığını ifade ederek şöyle konuştu:

“Dün dünde kaldı. Artık hizmet vakti ve Kartal’a güzel işler yaparak, daha önce yaptıklarımızı da büyütme vakti. Eksik kalan işlerimizi tamamlama vakti. Bu güzel işleri yapmamızda bize katkı sağlayan çok sayıda kahraman var. Kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel işler yaptık, güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Sorumluluğumuz arttı ve komşularımızın teveccühü ile daha çok çalışmak zorundayız. Türkiye genelinde de çok fazla sorumluluk almış olduk. Örnek olmamız gerekiyor. Kartal’da ve İstanbul’da güzel işler yapıp Kartal’a, İstanbul’a ve ülkeye nefes aldırmamız gerekiyor. Bu gücü de çalışma arkadaşlarımdan alıyorum. Hep birlikte Kartal’ı güzelleştirme vakti. Aileme ve özellikle de eşime teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.