https://playdotjs.com/

MHP’den Kandil Simidi

MHP Maltepe İlçe Teşkilatı, Miraç Kandili nedeniyle Maltepe Meydanı’nda Kandil Simidi dağıttı

Siyaset Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 14:38:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 51 sn.
173 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Maltepe İlçe Başkanlığı, kutsal günlerin ruhunu yaşatmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlediği etkinlikle, vatandaşlara kandil simidi ve çay ikramında bulundu. Kandil gününe özel olarak gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, yerel halk arasında büyük takdir topladı.

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu bu özel etkinlik, ilçe meydanında kurulan stantlarda gerçekleştirildi. İkindi ezanından itibaren başlayan ve saatlerce süren kandil simidi ve çay ikramı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Etkinlikte, MHP Maltepe İlçe Başkanlığı yönetim kurulu ve parti üyeleri, vatandaşlarla bir araya gelerek kandil tebriklerini iletti ve onlarla sohbet etme fırsatı bulmuş oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.