https://playdotjs.com/

CHP'li kadın başkana basın desteği

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, yeni seçilen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 22:57:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
188 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları belli olmaya devam ediyor. CHP Çekmeköy İlçe kongresi sonucunda Melda Tanişman Tutan, CHP Çekmeköy’ün yeni başkanı olmuştu. 
İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız Tutan’ı ziyaret ederek seçim başarısı nedenyle kutladı. 
Ziyaret esnasında yapılan sohbet, Çekmeköy ilçesinin güncel gündemi ve geleceğe dair planları üzerine odaklandı. İki taraf arasında gerçekleşen fikir alışverişi, Çekmeköy’ün yerel seçimlerle ilgili öncelikleri ve vizyonunu ele alma fırsatı sundu. Ali Rıza Yıldız’ın gazetecilik deneyimi ve Melda Tanişman Tutan’ın siyasi bakış açısı, bölgelerindeki gelişmeleri en etkili şekilde yansıtarak halka ulaştırma konusundaki karşılıklı istek ve çabaları vurgulandı.
Ziyareti sonrası yapılan açıklamalarda, Ali Rıza Yıldız’ın Melda Tanişman Tutan’a başarılar dilediği ve ilçede gerçekleşen olumlu değişimlere tanık olmak istediklerini ifade ettiği belirtildi. Bu ziyaret, medya ile siyasetin güçlü bir işbirliği içerisinde olduğu ve toplumsal gelişmeye katkı sağlamak amacıyla harcanan çabanın bir örneği olarak kayda geçti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.