https://playdotjs.com/

Ağız yoluyla bulaşan hastalıklara dikkat

UZMANLAR: AĞIZ YOLUYLA BULAŞAN HASTALIKLARDA BÜYÜK ARTIŞ VAR VE BUNA KARŞI KEKİK AĞIZ BAKIM LOSYONU KULLANIN.. DİYOR

Sağlık Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 17:11:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
239 okunma
Google News

Türkiye'nin önde gelen kuruluşlardan biri olan "BİTKİ YUVASI" yeni ürünü sosyetenin gözdesi oldu. Fastfood, restaurant ve hazır gıdaların organik olmaması nedeniyle ağız kokusu, diş çürümesi ve diş eti hastalıklarının artışa neden olduğu uzmanlar tarafından ifade edildi.

#AĞIZ SAĞLIĞI İÇİN BU LOSYON...

Ağız kokusu, diş çürüğü ve dişeti hastalıklarının nedeninin ağızda biriken bakteriler, mide rahatsızlığı ve kalojen eksikliğinden meydana geldiğini ifade eden Diş doktoru ve Dentist Zeki Öztürkoğlu, "Sağlıklı yaşam için her konuda ilaçlı tedaviyi tavsiye etmiyoruz. Ağız ve diş ilaçlarının büyük bölümünün yan etkileri olmakta. İlaç ve kimyasal özellik taşıyan losyonların yan etkileri çok fazladır. Türkiye'nin önde gelen Bitki Yuvası'nın kekik özlü ağız bakım solüsyonu ağızda bakteri oluşumunu önlediği gibi yaraları da iyileştirmektedir.

İÇ ORGANLARINIZI DÜŞÜNÜN...

Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki ağız yoluyla bulaşan hastalıklar çok fazla. Gece alemine fazla takılanlar, İşyerinde toplu yemek yeme, lokanta ve fastfood kullanılan bardak, tabak, çatal kaşık ve kağıt tabloitler mikrop taşımaktadır ve iç organlarımız ağız yoluyla bulaşan mikroplardan hasar görmektedir. Şehirde yaşayanlar ve ağız problemi olanlar doktoruyla iletişime geçerek kullanabilirler.  Hariçten de bu losyonun kullanılması bakterileri yok eder. Problemli ağız yaralanmalarına karşı ön önlem olarak kekik katkılı ağız losyonu kullanmayı ihmal etmeyin" diye konuştu.

ÜRÜNÜ TEMİN ETMEK İSTEYENLER QR KODU OKUTARAK VEYA PROFİLDE Kİ LİNKİ TIKLAYARAK ULAŞABİLİRLER...

https://ty.gl/yjyvt36gnm

#bitkiyuvası #losyon #dişhastalıkları #ağızhastalıkları #diş #çürük #hastalık #kekiklosyon #bulaşıcı #reels @rewild #lostspecies @arducbrs #life @var #file #cosmetik

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.