https://playdotjs.com/

AK Parti Maltepe’de 9 isim yarışıyor

Maltepe AK Parti’de 9 isim Pazar günü gerçekleşecek temayül yoklamasında Maltepe Belediye Başkan adaylığı için partililerden destek arayacak

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 17:06:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
2462 okunma
Google News

AK Parti’de tüm yurt genelinde olduğu gibi Maltepe’de de Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci 22 Kasım Çarşamba günü tamamlandı.

Partide temayül yoklaması 26 Kasım Pazar günü elektronik ortamda tüm illerde aynı anda yapacak.

Meclis üyelikleri için ise başvurular 3 Aralık Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Maltepe Belediye Başkan Aday Adaylığı için 9 isim başvuruda bulundu.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler başvuru sırasıyla şunlar;

Şahin Karasar

Mehmet Erikci

Harun Özcan

Sadık Çakır

Murat Yılmaz

Vedat Narin

Halil Erdoğan

Mahmut Dede

Zeynettin Aydın

Aday adaylığı başvuru süreci ile ilgili düşüncelerini gazetecilerle paylaşan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya şunları söyledi;

“9 Kasım’da başlayan belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinde birbirinden değerli aday adaylarımız ‘Biz de bu süreçte sayın Cumhurbaşkanımız önderliğindeki bu mücadelede varız’ diyerek ilçe başkanlığımıza müracaatlarını yaptılar.

Tüm aday adaylarının başvurularının kendilerine, ailelerine, AK Parti ailesine Maltepe’ye ve İstanbul’a hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylığı süreci sonunda bilindiği gibi 26 Kasım Pazar günü temayül yoklaması yapılacak ve sonrasında genel merkezimizin değerlendirmeleri sonucunda  sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından  belediye başkan adayları ilan edilecek.

O andan itibaren de tüm aday adayları ve ilçe yönetimimiz başta olmak üzere teşkilatımızın tüm üyeleri belirlenen aday etrafında tek vücut olarak çalışmalara hız vereceğiz. Biz AK Parti olarak yarın seçim olacakmış gibi saha çalışmalarımızı zaten sürdürüyoruz.

Her ilçedeki aday adaylığı başvuruları kıymetli ancak. Belediye yönetiminin rakip partilerde olduğu Maltepe gibi ilçelerdeki başvurular bir kat daha kıymetli diye düşünüyoruz.

Bilindiği gibi Maltepe 15 yıldır ve 3 dönemdir, CHP’nin belediyecilik anlayışıyla yönetiliyor. Gerçekten içimiz buruk. Maltepe’nin çevresindeki AK Partili belediyeler eliyle yönetilen ilçelerdeki hizmetlere baktığımızda gıpta ediyoruz, üzülüyoruz. Çevredeki ilçelerde AK Parti belediyeciliği ile vizyon projelere imza atılırken, bizler hiçbir hizmetin olmadığı sadece ideolojik söylemlerle 15 yılı heba olmuş bir Maltepe’ye yaşıyor olmanın burukluğu içerisindeyiz. İstanbul’un en güzel ilçelerinden ve en uzun sahil bandına sahip ilçelerinden Maltepe’nin AK Parti belediyeciliğini özlediğinin de farkındayız.

Saha çalışmalarımızda Maltepeli hemşerilerimizin de bu belediyecilik anlayışından ne kadar rahatsız olduğunu ve bu yaşanan zulmün bir an önce sona ermesini beklediklerini ‘Yeter artık’ dediklerini görüyoruz.

İnşallah Maltepeli hemşerilerimizin göstereceği duyarlılık onucunda Maltepe’yi ve İstanbul’u yeniden AK Partinin belediyecilik anlayışıyla buluşturacağımız günün heyecanı içerisindeyiz.

Mart 2024 yerel seçimlerinde Maltepe’yi AK kadrolarla buluşturmak üzere yola çıktık. 

Maltepeli yeter artık diyecek. Kayıp 3 dönemin ardından AK Parti, Maltepe’de seçim zaferi kazanacak ve Maltepeliler AK Kadrolar eliyle çok kıymetli hizmetlerle buluşacak.

Belediye yönetiminin rakip partide olduğu bir ilçede seçime girmek elbette zor. Bu anlamda hepsi partimizin değeri olan birbirinden kıymetli isimlerin aday adaylığı başvurusu bizleri mutlu etti. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.

Mehmet Erikci

Halil Erdoğan

Zeynettin Aydın

Prof.Dr. Şahin Karasar

Mahmut Dede

Vedat Narin

Sadık Çakır

Harun Özcan

Murat Yılmaz

Yorumlar (7)
Fatih
19.01.2024 09:55
harun özcan mi ? direket chp ye birakin secime girmeden zahmet etmeyelim sandiğa :)
Fatih
12.01.2024 11:14
TBMM tecrübesi olan samimi,çalışkan,yıllardır Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer alan şahsiyetin adıdır.mahmut DEDE
Alpaslan
10.01.2024 15:51
Mahmut DEDE beyefendi ile Maltepe tekrar kazanılır.
Erkut Gökçek
10.01.2024 15:48
Maltepe hizmete susamış Ak belediyecilik ve Mahmut DEDE vekilim le hizmetten sınır yoktur felsefesiyle hizmet etmeye geliyoruz inşallah.
Drajanin
26.12.2023 20:08
Ak partinin yeri maltepe olamaz rektör de getirseniz işiniz zor naltepe demokrat ve maltepeyi maltepeliler yönetir.
Kaan
03.12.2023 10:54
Eski başkanın ne işi var ki orda. İşini yapabilseydi başkanlığa devam ederdi. Bi tane adam yok aralarında.
Maltepe li
26.11.2023 14:09
22 yıllık ak parti iktidarı artık ekmek 10 tl kirasını ödeyecek hale geldik geldiğimiz bu noktada artık ak Parti'ye oy vermek demek Allah muhafaza etsin.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.