https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'den derneklere ziyaret

Kadem Ekşi hafta sonu mesaisinde Yozgatlılarla buluştu ve Bitlis Geylani Derneği’ni ziyaret etti.

Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 11:37:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
75 okunma
Google News

Kadem Başkan’dan Bitlis Geylani Derneği’ne ziyaret

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe Maltepe Bitlis Geylani Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanvekili Mahmut Kadirzade ve dernek üyeleri ile sohbet eden Kadem Ekşi, projelerini anlattı.

 

  Maltepe’de yapılacak çok iş olduğunu söyleyen Kadem Ekşi, “Fiziki yatırımlar ile ilgili çok eksiğimiz var. Zümrütevler ve Fındıklı adeta unutulmuş. Ama hızlıca toparlamamız lazım. Hem bina stokları ile ilgili hem de deprem yaşam alanları ile ilgili hızlı adımlar atmamız lazım” ifadelerini kullandı.

  31 Mart yerel seçimlerinde Bitlislilerin desteğini isteyen Kadem Başkan, “Sandıkları öyle bir patlatalım ki, destanı birlikte yazalım. Çünkü buna Maltepe’nin çok ihtiyacı var. Bu kuraklık dönemi artık bitsin. 15 yıldır çivi çakmadılar. Her yeri afişlerle doldurmuşlar. Yaşam var Maltepe’de. Ben size soruyorum yaşam var mı Maltepe’de. Bu makus tarihi değiştirecek gerçek bir belediyecilik. İstanbul’da Kadir Abi’nin mirası bitti. İstanbul’da deniz bitti. Şimdi buna gerçek bir hizmet modeli dokunmaz ise ne deprem ve kentsel dönüşümde, ne ulaşım ve raylı sistemlerde ve diğer alanlarda çare olmazsak sistem çöker. Burası azap şehri olur. Biz yaşayan şehirleri inşa etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kadem Başkan Yozgatlılarla buluştu

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Yozgat Yaycılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Musa Yalçınkaya ve Yozgatlılarla sohbet eden Ekşi, sıkıntılarını dinledi.

  Maltepe’de hayatı kolaylaştıracak, yaşam kalitesini yukarı taşıyacak adımlar atacaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Çalışmayı Fındıklı’dan başlatacağız. İlk E5’in kuzeyinden başlayacağız. Güney ile Kuzey mahallelerimiz arasındaki farkı dengeleyecek adımları çok hızlı bir şekilde atmamız lazım. Burada 100 bin nüfus var. Bu 100 bin nüfusun problemlerine sırtınızı dönerek sosyal barışı inşa edemezsiniz” şeklinde konuştu.

  Gençlere yönelik projelere önem vereceklerini belirten Ekşi, “Gençleri yok sayamayız. Gençlerin sosyalleşebileceği alanları eğer üretemezsek bu sefer gençler farklı arayışlara giriyor. Bu sefer de evlatlarımızı bizden çalacak bir iradeye evlatlarımızı teslim ediyoruz. Bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Onları meslek sahibi yapacağımız projelerimiz var. 5 bin ila 10 bin gencimizi iş dünyasının enerjisi ile ile buluşturacağız. 5 bin öğrenciye eğitim hayatında karşılıksız burs vereceğiz. Eğitim hayatlarında onlara dokunmamız lazım” ifadelerini kullandı.

  31 Mart yerel seçimlerinde Yozgatlıların desteğini isteyen Kadem Ekşi, “Maltepe’de bir kuraklık var diyerek yola çıktık. Hizmetlerin adeta unutulduğu, insanın ötekileştirildiği ve yok sayıldığı bir dönemde yeni bir çıkışı inşa edeceğimiz hizmet dönemine Maltepe’yi taşıyacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.