https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi “Başıbüyük stadı Başıbüyüklülerin olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve Gençlik ve Spora Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu spor kulübü yöneticileriyle bir araya geldi

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 22:18:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
87 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, ilçedeki spor kulüplerinin yöneticileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

  Programa MASK ve Gülsuyu Spor kulübü Başkanı Behram Kaçar, Girne Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın, Küçükyalı Yelken Spor Kulübü Başkanı Ümit Öztürk, İdealtepe Spor Kulübü Başkanı Füsun Eryayla, Örnek Spor Kulübü Başkanı Mesut Sert, Gülensu Spor Kulübü Başkanı Volkan Uyar, Harb İş Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kaplan, Gülsuyu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalı Spor Kulübü Başkanı Erdi Akşen, Esenkent Spor Kulübü Başkanı Selçuk Tatlıtürk, Maltepe Kültür Spor Başkanı Ahmet Öztürk, 1923 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Karaağaç, Başıbüyük Spor Kulübü Başkanı Candeğer Karataş ve Zümrütevler Spor Kulübü Başkanı Gökhan Tat katıldı.

  Spor kulüplerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Maltepe’de spor alanından yapılacak projeler anlatıldı.

 

Kadem Başkan “Başıbüyük stadı Başıbüyüklülerin olacak”

  Amatör spor kulüplerini destekleyeceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “ Burada Amatör Spor Kulüplerimizin sorun çözüm ve beklentileri önemli. Haklı talepleri var. Bizde yerel yöneticiler olarak taleplerin tam kalbindeyiz. Arkadaşlarımız ve komşularımız ile zaman zaman bu meseleleri konuştuğumuzda bu çözümün nasıl bir paydaşı olacağımızı ve hızlı bir biçimde hayata geçireceğimizi sürekli konuştuk.  Maltepespor’un saha problemi ile ilgili sorunu bir çözüme kavuşturacağız. Başıbüyük stadı oranın kalbi. Biz ne dedik. ‘Burası Başıbüyüklülerin olacak’ dedik.

 Spora ve sporcuya hükümetimizin büyük desteği var. Olimpiyatlarda madalya alıyorsak bu bakanlığımızın ve yerel yönetimlerimizin tesislerine borçluyuz. Gençler buralarda yetişiyor” dedi.

 

Bakan Yardımcısı Eminoğlu “2024 Paris Olimpiyatlarında gençlerimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek”

  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ise, “650 Bin nüfuslu bir ilçede gençliğe dokunmak, onlarla beraber olmak, onları kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli yollardan birisi de sporun birleştirici gücü. Spor yapan gençler etrafına adeta ışık saçıyor. Bu anlamda bizler de Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimizin yaptığı bütün faaliyetlerin yanındayız. Türkiye genelinde 10 binin üzerinde spor merkezimiz var. Türkiye’nin dört bir tarafında bu tesisler devam ediyor. Bu yeni dönemde de bütün gücümüzü hem İstanbul başta olmak üzere bütün illerde bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu başarılar tesadüf değil. 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Türkiye tarihinin en önemli başarılarına imza atmış oldu. 2020 Tokyo Olimpiyatları Cumhuriyet tarihimizin en yüksek madalya aldığı dönem oldu.  Sporcuya, alt yapıya yapılan yatırımın neticesi olarak bugünlere gelinmiş oldu. Bu yatırımları artırarak çalışmaları devam ettireceğiz. Önümüzde 2024 Paris Olimpiyatları var. Orada da gençler ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Maltepe’de de inşallah çok güzel işlere imza atılacaktır. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerimize hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.