https://playdotjs.com/

Memleket Partisi 100. Yılı kutladı

Kartal’da düzenlenen 29 Ekim kutlamalarına Memleket Partisi Kartal ve Maltepe ilçe yönetimleri de katıldı.

Siyaset Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 20:20:00
Editör - Funda Tunca
Okuma Süresi: 2 dk.
178 okunma
Google News

Haber: Funda TUNCA

Kartal’daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında siyasi partiler 100. Yıla yakışır bir kutlama programı olması için çelenk koyma programına katıldı.

Her ne kadar partilerin çelenk koymaları resmi programlardan çıkarılsa da siyasi partiler siyasi iktidarın engellemelerine rağmen Cumhuriyete sahip çıkacaklarını gösterdi.

Memleket Partisi de Kartal İlçe Başkanlığı öncülüğünde, Kartal'da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerine katıldı. Törende Kartal İlçe Başkanı Avukat Altan Tüfekçi ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Parti Meclis Üyesi Yunus Can, Zeki Çakır ve Maltepe İlçe Başkanı Özgür Gözütok ile yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Oldukça coşkulu ve kalabalık geçen törenlerle ilgili konuşan Kartal İlçe Başkanı Altan Tüfekçi şunları söyledi;

Bugünlere ulaşmamızı 100 yıl önce kurulan Cumhuriyetimize ve Cumhuriyetimizin değerlerine borçluyuz. Bize bu kıymetli mirası bırakan başta Atatürk olmak üzere bütün devlet büyüklerimize saygımızı ve minnetimizi her zamankinden daha büyük bir coşku ile göstermek ve şanımıza yakışır şekilde Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamak hepimizin görevidir. Ömrümüz boyunca cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine sahip çıkacağız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.