https://playdotjs.com/

Cesur Kılıç’ın 52. Gurur yılı

Türk sporuna kazandırdığı değerli sporcular ve verdiği kaliteli eğitimle gönüllerde yer eden Cesur Spor Kulübü’nün 52. yılı sürpriz programla kutlandı

Spor Yayın: 18 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 18.02.2024 18:01:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
347 okunma
Google News

Maltepe’nin spor, siyaset dünyasında ayrı bir yeri olan Cesur Kılıç tarafından 1972 yılında kurulan Cesur Spor Kulübü, yarım asrı aşkın süredir binlerce öğrenci yetiştirmenin gururuyla Anadolu yakasının en köklü spor kulüpleri arasında yer alıyor.

Cesur Spor Kulübü sadece bir spor kulübü değil. aynı zamanda ahlaklı, milli, manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirme düsturundan 52 yıldır hiç ayrılmayan, spora ticari kaygıların çok ötesinde anlayışıyla sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’de tanınıyor.

Yetiştirdiği, eğitim verdiği ve sporla tanıştırdığı binlerce öğrenciyle 3 kuşağa hizmet etmiş olmanın gururunu yaşayan Cesur hocaya 52. yılda çok özel bir sürpriz kutlama gerçekleştirildi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Av.Dr.Aslan Uğuz’un da katıldığı, eğitimcilerle yapılan sohbet toplantısında Mehmet Kör hoca hazırladığı süpriz pasta ile Cesur Kılıç hocamıza yarım asrı geçmenin gururunu yaşattı .

“Dün  kısa pantolonla bize gelenler bugün çeşitli meslek dallarında insanlara güzel hizmetler veren hayırlı insanlar oldu. Ne mutlu ki hepsinin hatıralarında yerimiz var.” diyen Cesur Hoca “Ömrümü verdiğim spor ailem de yurdumun her yerinde yetiştirdiğimiz hocaların başarıları var. federasyon kurullarına yön verenler bizim ailemizden. onlar da Bayrağımızı onurla taşıyan başarılı şampiyonlar yetiştiriyorlar. Bunu Olimpiyatlarda gördük. amaç memleketimizi onurla temsil edecek hayırlı insan yetiştirmek çok şükür bunu da  başardık ve devam ediyoruz Allah vatanımıza gurur getirenlerin gücünü artırsın” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.