https://playdotjs.com/

Esnaftan Kadem Başkan’a tam destek

Fındıklı Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Ekşi, 31 Mart seçimleri için kendisine destek istedi

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 22:12:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
81 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Fındıklı Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ekşi’nin Fındıklı Mahallesi ziyareti esnasında karşılaştığı Kore Gazisi ile sohbet etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Fındıklı Mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden Ekşi, 31 Mart seçimleri için kendisine destek istedi. Fındıklı Camii avlusunda cemaatle sohbet eden Başkan Adayı Kadem Ekşi burada Kore Gazisi Fahri Koçoğlu ile karşılaştı. Kore Gazisi ile bir süre sohbet eden Ekşi, “ Bizim en büyük bayrağımız şehitlerimiz, gazilerimiz. Bu yurdu bize verenler. Onlara hep minnettarız” dedi.

Sohbet sonrası Ekşi, Kore Gazisi Fahri Koçoğlu ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Cumhur İttifakı-AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarına hız verdi. Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yürüyüş yapan Ekşi, esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla selamlaşarak seçim broşürü dağıtan Kadem Ekşi, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Büyük ilgi gören Kadem Başkan, esnafa ve vatandaşlara Maltepe için hazırladığı projeleri anlattı.

  Depreme hazırlık ve kentsel dönüşümün birinci önceliği olduğunu söyleyen Kadem Ekşi, vatandaşlardan ve esnaftan tam destek aldı. Göreve gelir gelmez vakit kaybetmeden ilçenin otopark sorunu için harekete geçeceklerini söyleyen Ekşi, yeraltı otoparkları ile trafik sorunun çözümü için önemli bir adım atacaklarını söyledi.

  Ekşi, E-5 Karayolu’nun kuzeyinde yapılacak yeni Botanik Park’ın İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Kadem Başkan’dan sürpriz doğum günü ziyareti

Cumhur İttifakı- AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu ile sürpriz doğum günü ziyaretinde bulundu. Maltepe’de yaşayan Arda Özkan ve Beyza Özkan kardeşleri doğum gününde ziyaret eden Ekşi ve Eminoğlu, gençlere hediyeler verdi. Özkan kardeşlerin doğum gününü kutlayan Kadem Başkan, gençlere mutlu bir ömür diledi. Kadem Ekşi ve Enes Eminoğlu, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.