https://playdotjs.com/

Vatan Severler’in Çankaya İlçe Başkanı Hediye Çalbıyık oldu

Vatan Severler Partisi, Ankara Çankaya ilçe kongresini gerçekleştirdi. Kongrede ilçe başkanlığına Hediye Çalbıyık seçildi.

Siyaset Yayın: 26 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.03.2023 23:42:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
440 okunma
Google News

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser'in katılımıyla gerçekleşen Kongre, Ankara'nın il Merkez'in binasında yapıldı

Kongreye Vatan Severler Partisi teşkilatları ve İl Başkanı Adem Kılınçer ile Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ve çok sayıda partili misafir katıldı.

Çankaya İlçe Başkanı seçilen Hediye Çalbıyık açılış konuşmasın da şu ifadelere yer verdi; Öncelikle ülkemiz genelinde yaşanan ve hepimizi derinden üzen depremler ve sel felaketleri sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Çankaya ilçe Başkanı olarak Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimiz ile Atatürk ilkelerine bağlı olarak ilerleyeceğiz.

Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser’e bizleri bu önemli göreve layık gördüğü için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Bizler de görevimiz başında Türk topraklarımızın bölünmez bütünlüğü ,Yüce Türk Devletimizin Sonsuz bekası Aziz Türk Milletimizin huzuru refahını sağlamak amacıyla Ankara Çankaya'ya güzel hizmetler yapmak için yola çıktık. İlçe teşkilatlarımızdaki bütün değerli kardeşlerimizle durmadan ilerleyeceğiz.’

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ise şunları söyledi; “Başta Depremler ve sel felaketi sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Hediye Çalbıyık, gerçekleştirdiğimiz kongre sonucunda Vatan Severler Partisi Ankara Çankaya ilçe Başkanı olarak seçilmiş bulunuyor. Kendisini tebrik ediyoruz ve başarılarının artarak devamını diliyoruz.  Ankara'nın Çankaya ilçesinde teşkilatımız her şartta da birlik beraberlik içerisinde hareket ediyor. Ülkemiz ve vatandaşlarımız için kalıcı çözümler üretme çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.