https://playdotjs.com/

Magicals Life hızla büyüyor

Dünya’da ilkleri gerçekleştirerek adından söz ettiren Magicals Life büyümeye devam ediyor.

Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 08:10:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
315 okunma
Google News

Dünya da negatif iyon teknolojisini kullanarak ürettiği bitkisel bileşenleri ürünleri ile Dünya’da bir ilki gerçekleştiren tamamen türk sermaye ile çıkış yapan Magicals Life, geçtiğimiz günler de yapmış olduğu Eğitim Kampı ile bir çok kişiye ulaşmayı başardı.

Negatif iyon yüklü birbirinden farklı  ürün çeşitliliğini ve hizmet sektörünü yeni nesil network marketing sistemi ile harmanlayıp kullanıcılarına sunan Magicals Life, Franchise bayi projesi ile de yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Denizli Pamukkale’de gerçekleştirilen Sihir Başlıyor mottosu ile çıkış yakalayan Eğitim Kampına Türkiye’nin bir çok şehrinden gelen katılımcılar aldıkları eğitimler ile birlikte Magicals Life markasını tanıma fırsatı yakaladılar. Bir çok kişiye ekonomik özgürlük sağlayan kazanç sistemi ile bitkisel bileşenli negatif iyonlu ürünleri ile herkesin tercihi haline gelen Magicals Life eğitim kamplarını çoğaltarak daha fazla kişiye ulaşmak isteyerek kurumsallaşma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.

Magicals Life Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Akkeçeli; Türk menşeli bir firma olan Magicals Life’ın Dünya pazarında söz sahibi olacağını, üye sayılarının günden güne artarak gelişen bir marka olduğu vurgusunu yaparak Eğitim Kampına katılan katılımcılara teşekkürlerini dile getirdi.

Mlife Pamukkale eğitim ve tatil kampında ayrıca İstanbul  lideri Selahattin Şimşek çok kısa sürede en üst kariyer seviyesine ulaştığı için plaket ve bir takım hediyeler ile ödüllendirildi.

Çeşitli organizasyonlar da adından muhakkak söz ettiren Magicals Life, Denizli’de düzenlenen global bir organizasyon olan Pecha Kucha Night’ta yıldız sponsor olarak yerini alarak haziran ayında da bir çok etkinlikte aktif rol oynayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.