https://playdotjs.com/

Vatan Severler’in Ergani İlçe Başkanı Ali Yoldaş oldu

Vatan Severler Partisi Diyarbakır Ergani İlçe kongresinde başkanlığa Ali Yoldaş seçildi.

Siyaset Yayın: 12 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 12.03.2023 23:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
406 okunma
Google News

Vatan Severler Partisi, Diyarbakır’daki 5. İlçe kongresini Ergani’de gerçekleştirdi. 12 Mart günü yapılan Ergani birinci ilçe kongresinde başkanlığa Ali Yoldaş seçildi.

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser'in katılımıyla gerçekleşen kongre, Ergani Merkez'in de toplantı  Kongreye Vatan Severler Partisi teşkilatları ve İl Başkanı Musa Bayazıt ile çok sayıda partili ve misafir katıldı

Ergani İlçe Başkanı Ali Yoldaş açılış konuşması yaptı ve şu ifadelere yer verdi;

“Vatan Severler Partili değerli dava arkadaşlarım ve bizleri bu kutlu gününüzde yalnız bırakmayan çok kıymetli hemşerilerim. Bu güzel Diyarbakır ili Ergani kongresinde sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerini ve çizgisini bozmadan partimizin Ergani ilçesi kurucu başkanlığı sorumluluğunu taşımak benim için büyük gurur kaynağıdır.  Bu sorumluluğu bana layık gören, başta değerli Genel Başkanımız Sayın Yılmaz Gülümser ve Diyarbakır il Başkanımız Sayın Musa Bayazıt'a teşekkürlerimi sunarım. Bu görevi  hakkı ve layıkıyla yerine getireceğime söz veriyorum. Ergani ilçe kongresi vatana millete hayırlı olsun.  Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz'dir. Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz. Bu doğru yolda ilerlemeye  Vatan Severler Partisi teşkilatları olarak hazırız. Allah yolumuzu açık etsin. Ne Mutlu Türküm diyene.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.