https://playdotjs.com/

Vatanseverler Partisi güçlenerek ilerliyor

Vatanseverler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, “Güçlenerek ilerlemeye devam ediyoruz” dedi

Siyaset Yayın: 10 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.02.2024 13:26:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
114 okunma
Google News

 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser  yaptığı basın açıklamasında “Güçlenerek ilerlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı

 

Vatan Severler Partisi Basın Danışmanı Sibel Demirdiş’in konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı.

Yılmaz Gülümser, Vatan Severler Partisi’nin güçlü kadrosuyla seçimlere girerek deneyim kazanarak büyük ölçüde güçlenerek yoluna devam ediyor olacağını vurguladı ve şunları söyledi;

Hedefimiz olan 2028 seçimlerine hazırlıklar başladı devam ediyor olacağız.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında Aziz Türk Milletimizin iyi gününde de kötü gününde de her zaman yanında olmaya devam ediyor olacağız.

Türkiye de insanların bir birime saygı sevgi çerçevesinde birlik beraberlik içerisinde hareket ediyor olacağız.

Sibel Demirdiş daha sonra açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Aziz Türk Milletimizin gönlünde haklı onurlu yerini almış ve  teveccühünü kazanmıştır.

Vatan Severler Parti Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Başkanımıza gönül verenlerin sayısı katlanarak artıyor. Vatan Seveler Partisine de yurt içinde ve yurt dışında yeni üyelerin katılımları da artarak devam etmektedir.

Bizler de Vatan Seveler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Başkanımızı ve teşkilatlarını tebrikler ediyoruz. başarılarının artarak devamını diliyoruz”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.