https://playdotjs.com/

AK Parti Maltepe seçim startını verdi

AK Parti Maltepe Teşkilatı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’yle birlikte Yerel Seçim Startını Verdi

Siyaset Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 13:46:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
119 okunma
Google News

Cumhur İttifakı’nın Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve mahalle teşkilatlarıyla akşam yemeğimde bir araya geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram’ın da katıldığı toplantıya AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Adem Albayrak da iştirak etti.  

Maltepe'nin kaderini değiştirmek için önemli bir adım attıklarını ifade eden Ekşi, "Birlikte güzel işlere imza atmak için yola çıkıyoruz. Teşkilatlarımız, benim için sadece birer destekçi değil, aynı zamanda uç beylerimiz! Bu güçlü birliktelikle Maltepe'nin daha aydınlık yarınlarına yelken açacağız." diyerek kararlılığını ortaya koydu. Ayrıca, Jeoloji Mühendisi olarak İstanbul'un deprem sorununu Murat Kurum ile birlikte çözecekleri sözünü de verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.