https://playdotjs.com/

Gazeteciler bayramlarını Boğaz'da kutladı

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, Gazeteciler Bayramı dolayısıyla habercilere jest yaparak boğazda tekne turu düzenledi.

Yayın: 26 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.07.2023 00:45:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
230 okunma
Google News

Üsküdardan kalkış yapan gezi teknesindeki programa yerel gazete ve internet haber sitesi sahipleri ile çok sayıda haberci katıldı. Boğazı her iki yakadan gezen haberciler, boğazın güzelliğini zevkle izledikleri bir Basın Bayramı rogramı yaşamış oldu.

Aralarında bol bol sohbet etme imkanı bulan haberciler, dostluklarını bir kez daha perçinlediler.Başkan Ali Rıza Yıldız, geziye katılan haberci arkadaşlarıyla tek tek sohbet edip yakından ilgilendi. Sabah kahvaltısında çay ve simit ikramıyla başlayan boğaz gezisi sırasında Yavuz Sultan Selim Köprüsünün ayağının dibinde demir atıldı ve yüzme molası verildi. Haberciler kendilerini boğazın serin sularına atarak, denizin keyfini doyasıya yaşadılar.

Daha sonra öğle yemeğinde kebaplar yenildi içkiler içildi, sohbet daha da koyulaştı. Haberciler yerel basında yaşadıkları sorunları tartıştı, birbirlerinden fikir alışverişinde bulundular. Başkan Ali Rıza Yıldız yerel basının, Basın İlan Kurumu ile yaşadıkları sorunları dile getirerek habercilere nasıl davranacakları konusunda önerilerde bulundu.

Eğlenceli geçen boğaz gezisinde haberciler, müzik eşliğinde kurtlarını dökmeden de duramadılar, oyun havalarında bol bol oynama imkanı bulan haberciler,b ir nebze de olsa günlerin, ayların verdiği stresi üzerilerinden atma imkanı buldular. Haberciler boğazın güzelliğinde bol bol da hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kısa bir süre görevden alınan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün de gezinin ilk bölümüne katılıp gazetecilerin Basın Bayramını kutladı.

Dostluk ve arkadaşlık içinde geçen Gazeteciler ve Haberciler Bayramı gezisinde kısa bir konuşma yapan Başkan Ali Rıza Yıldız ''Bu tür etkinlikler önümüzdeki günlerde de devam edecek, değişik projelerim var, haberci arkadaşlarımı en güzel ve nezih ortamlarda ağırlamak için elimden gelen tüm çabayı gösteriyorum, gezimize katılan tüm haberci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ''dedi.

Gazeteciler Bayramında bir ilk olan habercilerle boğaz gezisi, yerel ve ulusal basında da takdirle karşılandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.