https://playdotjs.com/

Bakırköy yayalaşıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bakırköy’de bazı cadde ve sokaklar yayalaştırıyor

Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 09:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
190 okunma
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı ve Çevresi Düzenleme İnşaatı”  kapsamında, yaya sirkülasyonunun devamlılığının sağlanması ve toplu ulaşım araçlarına daha rahat ulaşılmasını sağlayacak bir çalışma başlatıldı.
Bu kapsamda; General Şükrü Kanatlı Caddesi’nin İncirli ve Filiz Sokak arasında kalan kısmı ile Belediye Hekimi Sokak, Mektupçu Sokak, Filiz Sokağı’nın bir kısmı, Gençler Caddesi, Dantelacı Sokak, Hafız Çıkmazı sokak, Ebuziya Caddesi süresiz olarak yayalaştırılacak.
Bu cadde ve sokaklar, yayaların trafik güvenliği açısından sabah 10.00 – akşam 22.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılacak. Yaya bölgesi içinde yer alan bina ve işyerleri; ihtiyaçların karşılanması amacıyla gece 23.00 ile sabah 08.00 saatleri arasında giriş çıkış yapacak. Ambulans, itfaiye, polis, zabıta araçları ile resmi araçlar, İSKİ; İGDAŞ, BEDAŞ, İBB Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü araçları ise 24 saat giriş çıkış yapabilecek.
Çalışma kapsamında; General Şükrü Kanatlı Caddesi’nin üzerinde yer alan minibüs ve dolmuş durakları UKOME Kararı ve Sirkülasyon Projesi doğrultusunda yeni yerlerinde hizmet verecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.