https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi “İş yapmaya geliyoruz, takoz olmaya değil”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Meltem Sitesi sakinleriyle buluşmasında İş yapmaya geliyoruz, takoz olmaya değil” dedi

Siyaset Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 19:44:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
36 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, kentsel dönüşüm isteyen Meltem Sitesi sakinleriyle buluştu. Kentsel dönüşümün birinci öncelikleri olduğunu söyleyen Kadem Ekşi, “Biz hakikaten iş yapmaya geliyoruz, takoz olmaya değil” ifadelerini kullandı.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Meltem Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Site sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen Kadem Ekşi, projelerini anlattı.

  Maltepe’de kentsel dönüşüm seferberliği başlatacaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Maltepe’nin bütün imar planları, tadilatları, revizyonlarını geçirdik. İlave kat artışları ile ilgili bir düzenleme var şu anda. İnşallah 15 Nisan tarihi itibariyle meclis açıldığında o konuyu İmar Komisyon Başkanımızla görüşeceğiz. Altıntepe’den Çınar Mahallesi’ne kadar çekme mesafeli yerlerimizde ilave bir kat, Cevizli’ye kadar olan mahallelerimizde 0.30 yaklaşık emsal artış değeriyle bu işi çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

  31 Mart yerel seçimlerinde site sakinlerinin desteğini isteyen Kadem Ekşi, “Biz hakikaten iş yapmaya geliyoruz. Takoz olmaya değil. Sandıklarda evladınıza sahip çıkmanızı istiyorum. İnşallah 1 Nisan şakası yapıyoruz onlara ve yeni bir hizmet dönemini sizlerle birlikte hayata geçirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

 

Kadem Başkan’dan CHP’ye tepki

“Kentsel dönüşüme 13 dava açtılar.

Ölsün mü insanlar”

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Kırşehirlilerle buluştu. CHP’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını dava konusu yapmasına tepki gösteren Kadem Ekşi, “Kentsel dönüşüme karşı 13 tane dava açmışlar. Ölsün mü insanlar” dedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği Maltepe Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Ömer Çetin ve Kırşehirlilerle sohbet eden Kadem Ekşi, projelerini anlattı.

  31 Mart yerel seçimlerinde Kırşehirlilerin desteğini isteyen Ekşi, “Şu an yaşam kalitesi çok düştü. Her alanda bir çöküntü var. Eğer bu böyle devam ederse hayat hepimize zindan olur. Biz 7-24 yaşayan şehirlerimiz için çaba sarf ediyoruz. Şimdi değişim zamanı dedik. Hizmet belediyeciliğini bu dönem vatandaşımızla buluşturmak için yola çıktık” şeklinde konuştu.

“Çift yönlü parklarla sokaklar adeta işgal edilmiş”

  Maltepe’nin otopark sorunundan bahseden Kadem Ekşi, “Sokaklar çift yönlü parklarla adeta işgal edilmiş. Bu araçları yer altına alacağımız otopark düzenlemelerine hızla başlıyoruz. İmar planlarında parsel birleşimlerine getirdiğimiz avantajları kullanarak bazı yerlerde 2 kat yeraltı otoparkı inşa edeceğiz. Yeşil alanlarımızı üstü yeşil altı otopark alanı olarak düzenleyip mahallenin kullanımına açacağız. Bu işin şakası yok. Komşuluk ilişkileri zedeleniyor. Araba park edecek yer bulamayan adam neredeyse komşusuyla birbirine girecek. Bunu çözmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

“Kentsel dönüşüme 13 dava açmışlar, ölsün mü insanlar”

  Kırşehirlilere CHP zihniyetini şikayet eden Kadem Başkan, “CHP ve avanesi her şeye karşı. Kentsel dönüşüme karşı 13 tane dava açmışlar. Ölsün mü insanlar kardeşim. Biz onları yaşatmak için varız. Biz mühendislik diplomalarını yırtalım mı. Böyle bir akıl tutulması olabilir mi. Biz insanımızın huzurun ve güvenliğini en büyük temel önceliğimiz olarak alıyoruz. Sahili yaptık ona karşı çıktılar. Şimdi en çok onlar kullanıyor” dedi.  

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.