https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi; Maltepe’de doku değişiyor

AK Parti teşkilatıyla iftarda buluşan Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Maltepe’de doku değişiyor. Sizlerle birlikte tarihi bir zafere imza atıyoruz” dedi

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 23:07:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
54 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, teşkilat mensuplarıyla iftarda buluştu. Teşkilat mensuplarına seslenen Kadem Ekşi, “Maltepe’de doku değişiyor. Sizlerle birlikte tarihi bir zafere imza atıyoruz” dedi.

 

  Düzenlenen iftar programına Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Mahalle Başkanları, İlçe SKM Üyeleri, AK Parti Maltepe Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları katıldı.

  İftarda selamlama konuşmaları yapan AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, teşkilat üyelerine son ana kadara sandıklara sahip çıkma çağrısında bulundu. 

“Maltepe’de doku değişiyor. AK Parti’ye ciddi bir teveccüh var”

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, konuşmasında adeta sahanın fotoğrafını çekerek, “65 gündür birlikte sahadayız. Şunu net olarak söylüyorum Maltepe’de doku değişiyor. Her gün farklı kesimlerle bir araya geliyoruz. AK Parti’ye ciddi bir teveccüh var. Gerek anketlerde, gerek saha çalışmalarında bunu net bir şekilde görüyoruz. Daha önce CHP’ye oy vermiş geniş bir kitle ‘yeter artık’ deyip oylarını bize verecekler” ifadelerini kullandı.

“Karnelerini verdik, sınıfta kaldılar”

  Maltepe’de CHP’nin sınıfta kaldığını söyleyen Ekşi, “Onlar çözüldüler. Hizmet üretmedikleri 15 yılda artık söyleyecek bir lafları yok. Onarın karnelerini vermiştik. Sınıfta kaldıklarını da Maltepelilere anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

“Sizlerle birlikte tarihi bir zafere imza atıyoruz”

Teşkilata son haftada 7/24 sahada olmaları çağrısında bulunan Ekşi, “Anketlerde öndeyiz. Başarıyoruz. Ama sıkı bir çalışma gerektiğini de vurgulamak istiyorum. Bu işi bitiriyoruz. Sandıkları patlatacağız. Sizlerle birlikte tarihi bir zafere imza atıyoruz. Biz duruşumuzla, birikimimizle, inanç ve değerlerimizle özdeş bir yürüyüşü zaferle taçlandıracağız. Bu tarihi mirası da gelecek kuşaklara onurla gururla teslim edeceğiz” dedi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.