https://playdotjs.com/

DEVA Partisi Maltepe aşure dağıttı

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkan Vekili Salih İnak, “DEVA Partisi olarak tüm milletimizle birlikte değerlerimize sahip çıkıyoruz” dedi.

Yaşam Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 20:12:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
277 okunma
Google News

Deva Partisi Maltepe İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı dolayısıyla Atatürk Caddesi üzerinde kurulan stantta vatandaşlara aşure dağıttı.

Aşure dağıtımına DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen, Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, Maltepe ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Elif Esen ve Ali Hakan Ağaoğlu, DEVA Partisi Maltepea İlçe Başkan Vekili Salih İnak’la birlikte aşure tercerelerinin başına geçip vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

DEVA Partisi Maltepe İlçe Başkan Vekili Salih İnak, yaptığı konuşmada  “DEVA Partisi olarak tüm milletimizle birlikte değerlerimize sahip çıkıyoruz. Aşure, halktır, çoğulculuktur, çok renkliliktir. Aşure kazanları varlıklı varlıksız, unvanlı unvansız herkesi başında toplar. İçindeki farklı yemişlerin çeşitliliğindeki tadın, toplumsal çeşitliliğimizi tatlandıracağı düşüncesiyle hep birlikte buradayız. Aşure kazanındaki yemişler gibi bütün renklerimizi yaşatarak, bu güzel ülkemizde bir arada eşit koşullarda bu ülkenin kazanında birikte huzur içinde yaşamanın gayretindeyiz. Kerbela’da yitirdiğimiz Hazreti Hüseyin ve yoldaşları için, tüm coğrafyamızda yitirdiğimiz canlar için, adaletin, barışın, sevginin ve insan haklarının yanında olanlar için aydınlık bir gelecek için aşuremiz kabul ve makbul olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.