https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi dert dinledi

Maltepe Belediye Başkan Adaı Kadem Ekşi, esnafın derdini dinledi ve işitme engellilerle bir araya geldi

Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 08:23:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
25 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Feyzullah Mahallesi’nde esnafının derdini dinledi. Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini bitireceklerini söyleyen Kadem Ekşi, esnafın desteğini istedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını Feyzullah Mahallesi’nde sürdürdü. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Maltepe’nin 15 yıllık kuraklık dönemini bitireceklerini vurgulayan Kadem Ekşi, yeni bir Maltepe’yi esnaf ile eşgüdüm içerisinde inşa edeceklerini söyledi.

İşitme engellilerle bir araya geldi

 Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Marmara İşitme Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Şebnem Şen ve işitme engelli bireylerle bir araya gelen Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Kadem Ekşi, engellilerin sosyal hayata katılmasını önemsediklerini ve buna uygun projeler geliştirdiklerini söyledi.

  Engelli gençlerle keyifli anlar yaşayan Kadem Başkan, etkinlik alanları, parklar ve sosyal donatı alanlarıyla engelsiz bir Maltepe inşa edeceklerini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.