https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'den Köymen'e eleştiri

Kadem Ekşi “CHP Maltepe adayı kentsel dönüşümü durdurmak için 11 tane dava açmış” dedi

Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 21:25:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 6 dk.
115 okunma
Google News

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, CHP’nin kentsel dönüşüme engel olmaya çalıştığını belirterek, “CHP Maltepe adayı kentsel dönüşümü durdurmak için 11 tane dava açmış” dedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Başıbüyük Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İhsan Tayyaroğlu ve üyelerle bir araya gelen Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı.

 

“Ekrem bey 5 yılda 1 metreküp ilave su kaynağı kazandıramadı”

  İstanbul sorunlarından bahseden Kadem Ekşi, “İstanbul günde 3 milyon metreküp su tüketiyor. Melen’den, Istıranca’dan su gelmese halimiz nice olur. Ekrem bey son 5 yılda 1 metreküp ilave su kaynağı kazandıramadı. Depremle ilgili ‘115 bin konut yapacağım’ dedi. 5 bin 354’te kaldı. Kadir abi döneminde 100 bin konut yapıp teslim edildi. Fark bu işte. Her yerde kalp işaretleri yapıyor ‘Sizi seviyorum’ diyor. Arkadaş sen bizi sevme, işi sev. Sevgi pıtırcığı ile bu iş olur mu. İstanbul’a odaklanmış değil. Son iki yıldır ‘oraya başkan olacağım, buraya başkan olacağım’ diyerek boşa gitti. Öyle olunca İstanbul geri sarmaya başladı. Hizmet kalitesi düştü” ifadelerini kullandı.

 

“CHP’nin Maltepe adayı kentsel dönüşümü durdurmak için 11 tane dava açmış”

  CHP’nin kentsel dönüşüme engel olmaya çalıştığını vurgulayan Kadem Ekşi, “CHP’nin Maltepe adayı, Mimarlar Odası Başkanlığı yaptığı dönemde kentsel dönüşüme karşı 11 tane dava açmış. Kentsel dönüşümü durdurmak için. Biz bunun hesabını sormayacak mıyız. İnsanlar can derdinde. Yaşam hakkı madem anayasal bir hak, insanları dirençli yapılar taşıyacağız. Niye buna engel oluyorsunuz. CHP her yerde engel oldu. Hatay’da da engel oldu. Ne oldu deprem oldu. Binlerce insan hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.

 

 

Kadem Başkan TOKİ konutları sakinleriyle bir araya geldi

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi. Maltepe’nin deprem gerçeğine dikkat çeken Ekşi, “15 bin riskli binamız var. Benim tek önceliğim deprem ve kentsel dönüşüm. Bunları hızla yapacağız” dedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, TOKİ konutlarında oturan site sakinleri ile bir araya geldi. Kadem Ekşi’ye Maltepe Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Enes Demirbaş da eşlik etti. Site sakinlerinin şikayetlerini dinleyen Kadem Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı.

  Maltepe’de 15 bin riskli bina bulunduğuna dikkat çeken Ekşi, “Riskli binalarımızı hızla dönüştüreceğiz. Anneler sahada yanıma gelip ‘oğlum bizi bu binalardan ne zaman kurtaracaksın’ diyor. Bu çığlığa sırtımızı dönemeyiz. Bunları hızla toparlayacağız” dedi.

   CHP zihniyetinin yapılan her işi durdurmaya çalıştığını anlatan Ekşi, “CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı, Mimarlar Odası Başkanıyken İstanbul’daki bütün projelere dava açtılar. Hepsini durdurdular. Bunlarla da uğraşıyoruz. Biz takoz olmaya gelmiyoruz. Bizim işimiz yapmak. Her gün İstanbul sallanıyor. Bilim insanları ne diyor ‘güvenli yaşam alanları için şehri bir an önce hazırlayın’. Yapıların beton mukavemetleri düşük. Bu işlerin şakası yok. Benim tek önceliğim deprem ve kentsel dönüşüm. Bu işin uzmanıyım. Buraları hızla toparlayacağız” şeklinde konuştu.

Kadem Başkan, Narcity ve Narlife site sakinleriyle bir araya geldi

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Narcity ve Narlife sakinleri ile buluştu. Site sakinlerinin şikayetlerini dinleyen Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Narcity ve Narlife site sakinleriyle bir araya geldi. Maltepe için projelerini anlatan Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Site sakinlerinin şikayetlerini ve taleplerini dinlenen Ekşi, sorunları tek tek not aldı.

  Maltepe’de yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacaklarını söyleyen Kadem Ekşi, 15 yıllık kuraklık dönemini bitirerek hizmet belediyeciliği dönemini başlatacaklarını vurguladı.

  Site sakinlerinin ‘mahalle olma’ talebi ile ilgili İçişleri Bakanlığı ile görüşeceğini belirten Ekşi, yapacakları çalışmalarda her zaman vatandaş ile istişare ederek hareket edeceklerinin altını çizdi.

Kadem Başkan gençlerle tiyatro izledi

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, gençlerle tiyatro izledi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe Gençlik Kolları’nın programına katıldı. Tiyatro oyununu izleyen Kadem Ekşi, gençlerle keyifli vakit geçirdi. Gençlerin sorunlarını dinleyen Ekşi, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

  Gençlerle telefon üzerinden online oyun oynayan Kadem Başkan, oyun yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini verdi.

  Kadem Ekşi, Anadolu yakasının en büyük Gençlik ve Spor Merkezi’ni Maltepe’de yapacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.