https://playdotjs.com/

“Kendi evimizde mutlu olmak istiyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe Belediye Başkan adayı Esin Köymen, "Maltepe’de yaşam var dedik, kendi evimizde mutlu olmak istiyoruz" dedi.

Siyaset Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 15:10:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
83 okunma
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maltepe Belediye Başkan adayı Esin Köymen, seçim sürecinin can alıcı noktalarından biri olan Altayçeşme Mahallesi’nde seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Etkinlik, CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclisi adaylarının da katılımıyla renklendi.

Açılış konuşmasını yapan Köymen, Maltepe ve özellikle Altayçeşme Mahallesi için büyük umutlar ve planlar barındırdığını ifade etti. Köymen, “Kendi mahallemdeyim. 45 yıldır aynı yerdeyim. Gerçekten sizlerle birlikte bir yolculuğa başladığım için çok mutluyum. Maltepe’de yaşam var dedik, kendi evimizde mutlu olmak istiyoruz. İhtiyaçlarımızı doğru belirleyip, doğru yanıtlar üretmek istiyoruz” diyerek hem bireysel bağlılığını hem de Maltepe’nin geleceğine yönelik vizyonunu paylaştı. Ayrıca, CHP’nin genel başarıya ulaşmasında yerel yönetimlerin kritik bir rol oynayacağını belirterek, “Elbette CHP’nin iktidara giden yolculuğunda biz de bir pay sahibi olmak istiyoruz. Bizim bir iktidar yolculuğumuz var” dedi.

 

Kenan Otlu ise, Köymen’e olan güvenin ve desteklerin altını çizdi. Otlu’nun ifadeleriyle, “Her gittiğimiz mahallede başkanımıza yoğun ilgi var. Her mahalleden beklentimiz yüksek. Fakat Altayçeşme’den beklentimiz daha yüksek. Çünkü başkanımız Maltepe’nin evladı fakat aynı zamanda Altayçeşme’nin öz evladı” şeklinde konuştu. Otlu, aynı zamanda, “Hedefimiz rekor bir oyla Maltepe’nin ilk kadın belediye başkanını seçmek” diyerek, Köymen’in adaylığına olan inancını ve Maltepe için olan beklentilerini vurguladı.

Etkinlik, Köymen ve beraberindeki ekibin Bağdat Caddesi boyunca yapmış olduğu esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle devam etti.

Açılış etkinliği, Köymen ve beraberindeki ekibin Bağdat Caddesi boyunca yapmış olduğu esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle devam etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.