https://playdotjs.com/

Ramazan ruhu Maltepe’de

Maltepe Belediyesi metro duraklarında iftara yetişemeyenlere ikramda bulunuyor. Mahallelerde iftar yemeği dağıtımı yapılıyor. 21 Mart gecesi ise “Bir Ramazan Gecesi” konseri var.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 00:23:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
83 okunma
Google News

 

Maltepe Belediyesi’nce Ramazan ayının başlaması nedeniyle vatandaşlara mahallelerde iftar yemeği dağıtımı yapılmaya başlandı. Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce düzenlenen çalışmaya katılarak vatandaşlara iftar yemeği dağıtan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç “Muhtaç olana kucak açmak, kardeşliği yaşatmak geleneğimizde var. Ramazan’ın birlik ve beraberliğimizi, dayanışmanızı, birbirimize karşı anlayışımızı, hoşgörümüzü artırmasını temenni ediyorum. İftarlık paylaşımlarımıza ve kültürel etkinliklerimize tüm Maltepeli hemşehrilerimizi davet ediyor, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda güzel bir Ramazan ayı geçirmeyi diliyorum” diye konuştu.

İFTARA YETİŞEMEYENLER UNUTULMUYOR

Çalışmalar kapsamında iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlar için ay boyunca Maltepe, Küçükyalı, Esenkent, Gülsuyu, Zümrütevler Huzurevi metro duraklarında Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma, sandviç ve su ikram edilmeye devam edilecek.

 RAMAZAN RUHU YAŞANACAK

Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, şef Füsun Batum yönetiminde eski Ramazan ruhunu yaşatacak  21 Mart akşamı düzenlenecek olan “Bir Ramazan Gecesi” isimli konseriyle Maltepeli vatandaşların karşısına çıkacak. Konser, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Sunuculuğunu Beyza Koç’un üstleneceği konserde Türk sanat müziğinin en güzel eserleri vatandaşlar için seslendirilecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.