https://playdotjs.com/

Arif Dağlar Anıldı

Kartal Eski Belediye Başkanı Arif Dağlar Mezarı Başında Anıldı

Gündem Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 19:23:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
134 okunma
Google News

 

Kartal'da 2004-2009 yıllarında belediye başkanlığı görevinde bulunan ve dört yıl önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Arif Dağlar için Kartal Belediyesi, merhumun Soğanlık Mezarlığı'nda bulunan kabri başında bir anma töreni düzenledi.

Törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve sevenleri merhumun kabrine karanfil bıraktı.

Anma töreni sırasında bir konuşma gerçekleştiren Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kıymetli çalışma arkadaşlarım, sevgili Dağlar Ailesi, yakınları, sevgili kardeşi, yeğeni, dostları, siyaseten farklı kulvarlarda olsak da sevgili mevkidaşımın Kartal’a ve Kartal halkına katmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisini bugün burada dualarla yad ediyoruz.

Aynı zamanda kendisi ile mahalleden komşu olmuş olmanın da ayrı bir duygusunu yaşıyorum. Beş yıllık Kartal’a hizmet döneminde taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun düsturu ile sevgili belediye başkanımızı anıyoruz.

Belediye başkanlığının ötesinde kendisi gerçek anlamda komşum olması vesilesiyle hep ifade ettiğimiz komşuluk, dostluk, arkadaşlık hukukunun da örneğini yaşıyoruz. Merhum başkanımıza tekrar Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da sabırlar diliyorum, mekânı cennet olsun.”  ifadelerini kullandı.

Düzenlenen törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, merhumun kardeşi Mustafa Dağlar, Deva Partisi Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı Eray Ekim, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Hülya Arkan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Dağlar Ailesi’nin yakınları katıldı.

Arif Dağlar Hakkında

1 Ocak 1954’te Bayburt’ta doğan Arif Dağlar, ilkokulu aynı kentte tamamladı. Fenerbahçe Lisesi’nden mezun olan Dağlar, daha sora İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitirdi.

Dağlar, 1997-2004 arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hamidiye A.Ş.’de Genel Müdürlük yaptı. 2004 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı seçilen Arif Dağlar bu görevini 2009 yılına kadar devam ettirdi. 2009 yerel seçimlerinde tekrar aday yapılmadı. Dağlar, ağır hastalıklarla uzun süre mücadele etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.