https://playdotjs.com/

Kızılay'dan sağlıklı yaşam yürüyüşü

Türk Kızılay İstanbul Şubesi Bostancı'dan Maltepe'ye sağlıklı yaşam için yürüdü

Sağlık Yayın: 10 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 10.10.2023 09:06:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
176 okunma
Google News

Türk Kızılay İstanbul Şubesi üyeleri, "Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında Bostancı’dan Maltepe'ye yürüyerek, sağlık yaşama dikkati çekti.

Etkinliğe Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Türk Kızılay İstanbul Şubesi kurucu Başkanı Kadem Ekşi, Türk Kızılay İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Doğan, Türk Kızılay Maltepe Şube Başkanı Ali Uzun  ile gönüllüler katıldı.

Maltepe Kaymakamı Tiryaki, burada yaptığı konuşmada, Kızılayın zor zamanlarda vatandaşların yardımına koşan tarihsel kurum olduğunu söyledi.

Kızılayın bu yürüyüşle farkındalık oluşturmak istediğini belirten Tiryaki, "Hem kendi markasının tanınırlığını vatandaşlara duyurmak hem de modern yaşantımızda yorulan vatandaşlarımızın spora ilgisini çekebilmek amacıyla geleneksel hale getirdiği bu yürüyüşü Maltepe sahilindeki etkinlik alanına kadar Kızılay çalışanlarımız yapıyor." dedi.

Kadem Ekşi ise sağlıklı bir yaşam için yürüdüklerini anlatarak, "Obeziteye son' diyoruz, İstanbul'da tüm yurttaşlarımızı yürümeye koşmaya davet ediyoruz. 'Yarına umutla bakanlara selam olsun' diyoruz." ifadelerini kullandı.

"Sağlığa Yürüyoruz-Dünya Yürüyüş Günü" afişi açan gruptakiler, Kadıköy Bostancı İskelesi'nden Maltepe Etkinlik Alanı'na kadar yürüdü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.