https://playdotjs.com/

“Maltepe’de yaşam değil zulüm var”

Kadem Başkan, apartman görevlileri ile kahvaltıda buluştu ve “Maltepe’de yaşam değil zulüm var” dedi

Siyaset Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 11:32:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
55 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, apartman görevlileri ile buluştu. Belediye tarafından asılan “Maltepe’de yaşam var” afişlerine tepki gösteren Ekşi, “Maltepe’de yollar kevgire dönmüş, yatırım yok, yollar işgal edilmiş. Maltepe’de zulüm var zulüm” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, apartman görevlileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Maltepe’de yeni bir hizmet dönemi başlatmak istediklerini söyleyen Kadem Ekşi, “Yeni dönemde Maltepe için 3.7 milyar TL’lik bir yatırım öngörüyoruz. Annelere kreş, çocuklara spor merkezleri, kütüphaneler, kültür merkezleri, yeraltı otoparkları, öğrencilere burs ve birçok konuda önemli yatırımlar yapacağız” ifadelerini kullandı.

Maltepe’nin son 15 yıldır hizmet anlamında bir kuraklık dönemi yaşadığını vurgulayan Kadem Ekşi, “Her yere ‘Maltepe’de yaşam var’ diye afişler asmışlar. Nasıl bir yaşam var. Yollar kevgire dönmüş, yatırım yok, caddeler işgal edilmiş, yeşil alanlar talan edilmiş. Maltepe’de zulüm var zulüm. Maltepe tamamen bir çöküntü alanına dönmüş durumda. Hizmetsiz kalmış 15 yıldır. Biz yeni bir çıkışı inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.