https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi’ye BBP’den destek

BBP Maltepe İlçe Başkanı Ali Yurt, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’ye destek mesajı verdi.

Siyaset Yayın: 23 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2024 21:27:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 8 dk.
123 okunma
Google News

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Maltepe İlçe Başkanı Ali Yurt, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette BBP Maltepe İlçe Başkanı Ali Yurt, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’ye destek mesajı verdi.

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Maltepe İlçe Başkanı Ali Yurt ve ilçe yönetim kurulu üyeleri AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ve Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi hazır bulundu. Seçim çalışmaları ve yapılacak olan faaliyetlerin konuşulduğu ziyarette BBP Maltepe İlçe Başkanı seçim çalışmaları süresince Kadem Ekşi’ye destek vereceklerini ifade etti.

 

‘Maltepe’de kaybettiğimiz 15 yılı tekrardan kazanacağız’
 

BBP Maltepe İlçe Başkanı Ali Bizim Büyük, “Birlik Partisi’nin temelinde birlik vardır, ayrılık yok eşitlik var, kardeşlik var. 15 Temmuz’da birliğimizi ve beraberliğimizi kuvvetlendirdik. Şimdi sıra Maltepe için varız. Maltepe Kadem Ekşi ile güzel. İnşallah Maltepe’de kaybettiğimiz 15 yılı tekrardan kazanacağız. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı zaferle çıkacağız” dedi.

 

Ziyaretten ve desteklerinden dolayı memnun olan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Tarihi bir ana şahitlik ettik. Büyük Birlik Partimizin çok değerli başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bu akşam sevincimizi, mutluluğumuzu, Maltepe’ye hizmet sevdamızı perçinleyen çok önemli açıklamaları için başkanımıza Maltepeliler huzurunda teşekkür ediyorum. Birlikte çok güzel projelere imza atacağımız bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuk Maltepe için çok anlamlı ve çok kıymetli. Bu destekleri için tüm Büyük Birlik Partisi camiasına yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Ziyaret sonunda  Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve Büyük Birlik Partisi BBP Maltepe İlçe Başkanı Ali Yurt günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

  • Ekşi, “Esnafımızın her zaman yanında olacağız”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Büyükbakkalköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette ilgiyle karşılanan Ekşi, esnafın görüş ve önerilerini dinledi. 

 

Cumhur İttifakı Maltepe AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, yoğun geçen seçim çalışmaları çerçevesinde Büyükbakkalköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Mahalle esnafıyla bir araya gelen ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Ekşi, ziyaretler esnasında esnafın görüş ve önerileri dinledi.

 

Esnafımızın bizim için son derece önemli olduğunu kaydeden Ekşi, “  Günlerdir mahalle mahalle, sokak sokak gezerek esnafımızın sorunlarını dinliyoruz. Esnafımız bizim için çok önemli. İlçemiz için neler yapabiliriz konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Esnafımızın talepleri var, bizlerden istedikleri var. Göreve geldiğimiz günden itibaren esnafımızın her zaman yanında olacağız. Onların sorunlarını çözmek bizim en önemli görevlerimizden olacaktır. Küçük esnaf büyük esnaf şeklinde ayırt etmek doğru değil. Bütün esnafımız bizim için çok önemli” açıklamasında bulundu.

 

  • Kadem Ekşi’den fabrika ziyareti

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Küçükbakkalköy’de bulunan fabrikaları ziyaret etti. Ziyarette Ekşi, fabrika çalışanlarına seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Küçükbakkalköy’de bulunan fabrikaları ziyaret eden Ekşi, çalışan işçilerle sohbet ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Yaklaşan seçim öncesi işçilerden destek beklediğini ifade eden Ekşi, “Maltepe’mizin makûs talihini değiştirmek için kollarımızı sıvadık. Maltepe’miz için kaybolan 15 yılda yapılmayanları göreve başladığımız günden itibaren yapacağımız çalışmalar ile eksiklikleri gidererek daha rahat yaşam alanları oluşturacağız. Sosyal ve kültürel alandaki çalışmalar ile mahallelerimizde olan eksikliği gidereceğiz. En önemli sorunumuz olan kentsel dönüşüm konusunda atılması gereken adımları en hızlı şekilde atarak 15 bin binayı yerinde dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Ziyaretler esnasında işçilerle birlikte yemek yiyen Ekşi, daha sonra fabrika işçileri ile yakından ilgilendi.

 

 

Kadem Ekşi, Bayburtlularla bir araya geldi

 

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını dernek ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleriyle sürdürdü.

  Bayburt Beşpınar Köyü Derneği’ni ziyaret eden Kadem Ekşi, Dernek Başkanı Tahsin Yıldırım ve Bayburtlular ile bir araya geldi.

  Maltepe için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Bayburtluların desteğini istedi.

 

 “Anadolu yakasının en büyük spor kompleksini Cevizli’de yapıyoruz”

  Gençlere dokunacak projelere imza atacaklarını söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Çok güzel bir gençlik merkezini Cevizli’de gençlerimizin hizmetine sunacağız. Projelendirildi. Basketbol, tenis, okçuluk, yüzme gibi branşları içerisinde barındıran bir merkez olacak. E-5 kenarında 23 dönümlük bir araziydi. Benim de İBB meclisinde olduğum dönemde satışa çıkmıştı. Ben bunu bir şekilde hazine arazisi olarak kaydettirdim. Tahsisini de şu anda Spor Bakanlığı’na yapıldı. İhalesi yapılıyor. Anadolu yakasının en büyük spor kompleksini Cevizli’de yapıyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

 

Kadem Başkan’dan Çankırı Kayiçivi Köyü Derneği’ne ziyaret

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Çankırı Kayıçivi Köyü Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Kılıçaslan ve üyelerle bir araya gelen Kadem Ekşi, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

  31 Mart yerel seçimlerinde Çankırılıların desteğini isteyen Kadem Başkan, Maltepe için projelerini anlattı.

  Kentsel dönüşümde “kırmızı alarm” verdiklerini vurgulayan Kadem Ekşi, 15 binayı yerinde dönüştüreceklerini kaydetti.

  Kadem Ekşi, Maltepe’nin yeni yapılacak Atatürk Kültür Merkezi, Anadolu Yakası’nın en büyük Gençlik ve Spor Merkezi ve Botanik Park ile İstanbul’un cazibe merkezi olacağını kaydetti.

 

 

Kadem Başkan Kadın Dayanışma Merkezi’ni ziyaret etti, kreş müjdesi verdi

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ziyaret ettiği Kadın Dayanışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde her mahalleye bir kreş yapacakları müjdesini verdi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkanı Kadem Ekşi, Kadın Dayanışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezi gezen Kadem Başkan, biçki giyimden takı tasarımına, el örgüsünden işaret diline 26 farklı dalda düzenlenen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

  Maltepe’nin kadınlarla birlikte güzelleştireceklerini söyleyen Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Kadınlara yönelik projelerinden bahseden Kadem Ekşi, çalışan anneler için mahalle kreşlerinin önemini vurguladı. Her mahalleye bir kreş yapacaklarını müjdeleyen Kadem Ekşi, “Şu anda Maltepe’de 9 kreşimiz var. Biz her mahalleye bir kreş yapacağız. Çalışan anneler var. Annelere destek olmamız lazım. Bir yere gezmeye gittiğinizde de çocukları kreşlere bırakabileceksiniz” dedi.

  

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.