https://playdotjs.com/

DEVA İstanbul’dan Afet Koordinasyon Merkezi

Başkan Dr. Erol, kamu kurumlarına destek olmak üzere İl Afet Koordinasyon Merkezi kurduklarını söyledi.

Siyaset Yayın: 07 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 07.02.2023 10:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
384 okunma
Google News

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem dolayısıyla düzenlenen toplantı DEVA Partisi İl Başkanı Dr. Erhan Erol başkanlığında yapıldı. Toplantı, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda; Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen deprem bölgesine yapılacak yardımlar ele alındı.  

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, yaşanan depremin herkesi çok derinden üzdüğünü dile getirerek, “Dileğimiz kayıpların artmaması, enkaz altında olan vatandaşlarımızın en kısa sürede sağ salim kurtarılmasıdır. Yaralarımızı sarmak için her şeyi bir kenara bırakarak dayanışma içinde olmamız lazım. Toplum olarak yan yana geldiğimizde birçok yarayı sardık, bu kez de üstesinden gelebiliriz” diye konuştu.

“Bizler 1999 yılında da depremi yaşadık” diyen İl Başkanı Dr. Erol, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu hatırlattı. Dr. Erol, “İçinde bulunduğumuz hava şartları da göz önüne alındığında, deprem bölgesinde hayat normale dönene kadar hepimizin desteğine ihtiyaç olacaktır. Biz DEVA Partisi İstanbul teşkilatları olarak, depremden etkilenen illerimizin tamamını kapsayacak şekilde hazırlıklarımızı yapıp, topladığımız malzemeleri bölgeye göndereceğiz.” şeklinde konuştu.

“YARDIM MALZEMELERİ HAZIRLANACAK”

Deprem bölgesine gönderilme üzere yardım malzemesi hazırladıklarını ifade eden İl Başkanı Dr. Erol, “Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay illerine kışlık giysiler, yağmurluk, çadır ve gıda malzemeleri başta olmak üzere illerden gelen taleplere göre yardım malzemeleri hazırlanacak” dedi.

İL BAŞKANLIĞI 24 SAAT AÇIK OLACAK

Yardım malzemelerinin tesliminde vatandaşların sıkıntı yaşamaması için İl Başkanlığı’nın 24 saat açık olacağını aktaran Başkan Dr. Erol, “Yardım göndermek isteyen vatandaşlar DEVA Partisi il başkanlığı ya da kendilerine yakın ilçe başkanlıklarına malzemeleri iletebilecek” ifadelerini kullandı.

AFET KOORDİNASYON MERKEZİ KURULDU

Ayrıca DEVA Partisi Genel Merkezde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi sonrasında, İstanbul İl Afet Koordinasyon Merkezi de kuruldu. Başkan Dr. Erhan Erol, “Afetlerde ilgili süreçleri takip ederek, kamu kurumlarına destek olmak üzere İl Afet Koordinasyon Merkezi kurulmuştur” dedi.

İL AFET KOORDİNASYON MERKEZİ

İl Sosyal İşler Başkanı Selçuk Baydar

İl Halkla İlişkiler Başkanı Elif Menderes

İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Nur Altınok

İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Rıza İmamoğlu

İl Başkan Danışmanı Beyhan Ergin

İl Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Kakıcı Şimşek

İl Yönetim Kurulu Üyesi Müfide Boğazlıyanlıoğlu

İletişim: Merkez Mahallesi Büyükdere Caddesi No:23 CEM İş Merkezi Kat: 3 Şişli/İSTANBUL - 0212 912 46 50.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.